Foretag masseændringer af videoer

Rediger flere videoer

Sådan redigerer du flere videoer på samme tid:

1. Log ind på YouTube Studio.
  2. Vælg Indhold i menuen til venstre.
  3. Markér felterne ud for de videoer, du vil redigere.
  4. Vælg Rediger, og vælg derefter den type ændring, du vil foretage.
  5. Angiv oplysninger om ændringen, og vælg Opdater videoer.

Slet flere videoer

Hvis du sletter en video, slettes den permanent – du kan ikke gendanne den gennem YouTube. Hvis du vil se videoen igen senere, skal du sørge for at have gemt en backup.

Sådan sletter du flere videoer eller videoudkast på samme tid:

1. Log ind på YouTube Studio.
  2. Vælg Indhold i menuen til venstre.
  3. Markér afkrydsningsfelterne ud for de videoer, du vil slette.
  4. Vælg Flere handlinger og så Slet permanent.
  5. Markér afkrydsningsfeltet for at bekræfte, at din video vil blive slettet permanent.
  6. Vælg SLET PERMANENT.