Få hjelp som YouTube-skaper

Kontakt brukerstøtteteamet for skapere

Hvis kanalen din er med i YouTubes partnerprogram og du trenger hjelp, kan du sende e-post til brukerstøtteteamet for YouTube-skapere. Vi svarer deg innen én virkedag.

Brukerstøtte, brukerforum og @TeamYouTube

Brukerstøtten for YouTube

Du er på riktig sted – her finner du alt om feilsøking. Du kan når som helst komme tilbake hit ved å klikke på Hjelp-knappen nederst på en hvilken som helst YouTube-side. Du kan også gå til support.google.com/youtube

Ta en titt på disse delene, som kan være særlig relevante for deg:

• For skapere: Få hjelp til å lage videoer og administrere kanalen din.
  • For partnere: Få hjelp til å tjene penger på innholdet ditt og samarbeide med andre partnere.

YouTube-kanaler med brukerstøttevideoer

YouTube Viewers-kanalen finner du videoer med oppdateringer om tips og siste nytt.

Gå til YouTube-kanalen for skapere for å se videoer med anbefalte fremgangsmåter. Her finner du tips til hvordan du kan utvikle kanalen og virksomheten din på YouTube.

YouTube-brukerforumet

Få svar på spørsmålene dine og diskuter YouTube med andre skapere i YouTube-brukerforumet, som drives av TeamYouTube. Her finner du fremhevede innlegg med de nyeste oppdateringene fra TeamYouTube. TeamYouTube består av gruppeadministratorer som samarbeider tett med alle de øvrige YouTube-teamene om å dele oppdateringer og hjelpeinnhold i sanntid. De jobber også med å formidle tilbakemeldinger fra brukerne innad i selskapet.

@TeamYouTube på Twitter

Følg @TeamYouTube på Twitter for å få oppdateringer og feilsøkingstips i sanntid, slik at du kan dra full nytte av YouTube.
Brukerstøtten for sosiale medier svarer på spørsmål på bahasa indonesia, engelsk, fransk, japansk, tysk, portugisisk, russisk og spansk.

Verktøy for å utvikle ferdighetene dine

YouTube for skapere

YouTube for skapere er det beste stedet for å finne informasjon om programmer, verktøy og kommende arrangementer, slik at du kan lage enda bedre videoer. Med fordelsprogrammet YouTube for skapere kan du også få hjelp til å utvikle kanalen din.

Opphavsrett og retningslinjer

Spørsmål om opphavsrett

Spørsmål om retningslinjer

Her kan du lære mer om retningslinjene og verktøyene til YouTube:

Merknad: Noen ressurser er bare tilgjengelige på enkelte språk.