Få hjelp som YouTube-skaper

Kontakt brukerstøtten for skapere

Hvis kanalen din er med i YouTubes partnerprogram og du trenger hjelp, kan du sende e-post til brukerstøtteteamet for YouTube-skapere. Vi svarer deg innen én virkedag.

Brukerstøtte, fellesskapsforum og @TeamYouTube

Brukerstøtten for YouTube

Du trenger ikke å lete lenger – her finner du alt om feilsøking. Du kan komme hit når som helst ved å klikke på Hjelp-knappen nederst på en hvilken som helst YouTube-side eller gå til support.google.com/youtube. I den nye versjonen av YouTube finner du Hjelp nederst på menyen til venstre.

Ta en titt på disse delene, som kan være særlig relevante for deg:

• For skapere: Få hjelp til å lage videoer og administrere kanalen din.
  • For partnere: Få hjelp til å tjene penger på innholdet ditt og samarbeide med andre partnere.

YouTube-kanaler med brukerstøttevideoer

Ta en titt på TeamYouTube-kanalen vår for å se videoer som holder deg oppdatert med de siste nyhetene. Her kan du også finne ut mer om hvordan du bruker produktene våre.

Gå til YouTube Creators-kanalen for å se videoer med anbefalte fremgangsmåter. Her finner du tips som hjelper deg med å utvikle kanalen og virksomheten din på YouTube.

Brukerfellesskapet for YouTube-hjelp

Få svar på spørsmålene dine og diskuter YouTube med andre skapere, i brukerfellesskapet for YouTube-hjelp, som leveres av TeamYouTube. Her ser du fremhevede innlegg med de siste oppdateringene fra TeamYouTube, som er et team med administratorer for brukerfelleskapet. Dette teamet samarbeider tett med alle de øvrige YouTube-teamene om å legge ut oppdateringer og veiledninger i sanntid, og hvis du har tilbakemeldinger om YouTube, er dette gode nyheter for dem.

@TeamYouTube på Twitter

Følg @TeamYouTube på Twitter for å få oppdateringer og feilsøkingstips i sanntid, slik at du kan dra full nytte av YouTube.
Brukerstøtten for sosiale medier svarer på spørsmål på bahasa indonesia, engelsk, fransk, japansk, tysk, portugisisk, russisk og spansk.

Verktøy for å forbedre ferdighetene dine

Skapersenteret

Skapersenteret er det beste stedet for å finne informasjon om alle programmer, verktøy og kommende arrangementer, blant annet fordelsprogrammet YouTube for skapere, slik at du kan lage bedre videoer, få flere seere og tjene penger på merkevaren din.

Skaperskolen

Gjennom Skaperskolen kan du ta en rekke gratis kurs for å utfordre det kreative talentet ditt og forbedre forretningsferdighetene dine.

Opphavsrett og retningslinjer

Spørsmål om opphavsrett

Spørsmål om retningslinjer

Med disse verktøyene kan du finne ut mer om YouTube-retningslinjene, sikkerhetspraksisen og rapporteringsverktøyet:

Merk: Noen ressurser er bare tilgjengelige på enkelte språk.

Ta gratis kurs på nettet for å lære hvordan du lager enda bedre innhold, får flere seere og forbedrer forretningsferdighetene dine.