Se VR180-videoer og 360-graders videoer med Cardboard

Med Cardboard og YouTube-mobilappen kan du få en altoppslukende opplevelse med VR180-videoer og 360-graders videoer.

1. Sett sammen Google Cardboard.
  2. Åpne YouTube-appen på Android.
  3. Søk etter en VR-video, eller gå til Virtuell virkelighet-kanalen på YouTube ved å søke etter «virtuell virkelighet». Se etter dette ikonet for å finne den riktige kanalen: .
  4. Velg en VR-video.
  5. Trykk på avspillingsknappen for å se den.
  6. Trykk på Cardboard-ikonet . Skjermen deler seg i to mindre skjermer.
  7. Plassér telefonen i Cardboard-brillene.
  8. Se deg rundt for å se videoen i VR180 eller 360 grader.

Finn ut mer om hvordan du ser på 360- eller 180-graders innhold.

Cardboard støttes ikke på iPhone og iPad.

Merk: Du kan ikke spille av VR180-videoer eller 360-graders videoer i mobilnettlesere. Dette gjelder også nettvisninger i andre apper eller på andre nettsteder enn YouTube.