VR180-videoiden ja 360 asteen videoiden katselu Cardboardilla

Voit katsella upeita VR180-videoita ja 360 asteen virtuaalitodellisuusvideoita Cardboardin ja YouTube-mobiilisovelluksen avulla.

1. Kokoa Google Cardboard.
  2. Avaa YouTube-sovellus.
  3. Etsi haluamasi VR-video tai hae YouTuben Virtuaalitodellisuus-kanava sanoilla "virtual reality" ja mene kanavalle. Tunnistat kanavan tästä kuvakkeesta: .
  4. Valitse VR-video.
  5. Napauta toistopainiketta aloittaaksesi.
  6. Napauta Cardboard-kuvaketta . Näyttö jakaantuu kahteen pienempään osaan.
  7. Aseta puhelimesi Cardboardiin.
  8. Katsele ympärillesi ja nauti VR180-videosta tai 360 asteen videosta.

Lue lisää 360 asteen ja 180 asteen sisällön katselemisesta.

Cardboardin käyttöön iPhonella tai iPadilla tarvitaan iOS 9 tai uudempi.

Huom. VR180-videoita ja 360 asteen videoita ei voi katsoa mobiiliselaimilla, kuten YouTuben ulkopuolisissa sovelluksissa tai sivustoilla.