Se VR180 og 360 graders videoer med Cardboard

Du kan se VR180 og 360 graders videoer og få en medrivende virtual reality-oplevelse med Cardboard og YouTube-mobilappen.

1. Saml Google Cardboard.
  2. Åbn YouTube-appen.
  3. Søg efter en VR-video, eller gå til YouTube Virtual Reality-kanalen ved at søge efter "Virtual Reality". Kig efter dette ikon for at finde den rigtige kanal .
  4. Vælg en VR-video.
  5. Tryk på afspilningsknappen for at starte videoen.
  6. Tryk på Cardboard-ikonet . Skærmen bliver opdelt i to mindre skærme.
  7. Sæt din telefon i Cardboard.
  8. Se dig omkring for at se videoen i VR180 eller 360 grader.

For at bruge Cardboard med iOS-enheder skal du have iOS 9 eller nyere.

Bemærk! Afspilning af VR180 og 360 graders video understøttes i øjeblikket ikke på mobilbrowsere, f.eks. webvisning til apps og websites uden for YouTube.