Se VR180- og 360°-videoer med Cardboard

Du kan se VR180- og 360°-videoer og få en medrivende virtual reality-oplevelse med Cardboard og YouTube-mobilappen.

1. Saml Google Cardboard.
  2. Åbn YouTube-appen på Android.
  3. Søg efter en VR-video, eller gå til YouTube Virtual Reality-kanalen ved at søge efter "Virtual Reality". Kig efter dette ikon for at finde den rigtige kanal .
  4. Vælg en VR-video.
  5. Tryk på afspilningsknappen for at starte videoen.
  6. Tryk på Cardboard-ikonet . Skærmen bliver opdelt i to mindre skærme.
  7. Sæt din telefon i Cardboard.
  8. Se dig omkring for at se videoen i VR180 eller 360°.

Få flere oplysninger om at se 360°-/180°-indhold.

Cardboard understøttes ikke til iPhone og iPad.

Bemærk! Afspilning af VR180- og 360°-video understøttes i øjeblikket ikke i mobilbrowsere. Disse browsere omfatter webvisning til apps og websites uden for YouTube.