Mirar vídeos VR180 i de 360 graus amb Cardboard

Pots mirar vídeos VR180 i de 360 graus per gaudir d'una experiència de realitat virtual immersiva amb Cardboard i l'aplicació mòbil YouTube.

1. Munta Google Cardboard.
  2. Obre l'aplicació YouTube a Android.
  3. Cerca un vídeo de realitat virtual o cerca "realitat virtual" per accedir al canal Realitat virtual de YouTube, que té aquesta icona .
  4. Selecciona un vídeo de realitat virtual.
  5. Per començar-lo a veure, toca el botó de reproducció.
  6. Toca la icona de Cardboard . La pantalla es dividirà en dues pantalles més petites.
  7. Insereix el mòbil al visor Cardboard.
  8. Mira al teu voltant per veure el vídeo en VR180 o en 360 graus.

Obtén més informació sobre com pots veure contingut en 180 o 360 graus.

Cardboard no és compatible amb iPhone i iPad.

Nota: els vídeos VR180 i de 360 graus no són compatibles amb els navegadors mòbils. que inclouen visualitzacions web d'aplicacions i llocs web que no són de YouTube.