RSS gebruiken voor YouTube

RSS-updates ontvangen voor één kanaal

Als je de RSS-feed van één kanaal wilt ontvangen, plak je de kanaal-URL in je RSS-lezer.

RSS-updates ontvangen voor alle abonnementen

Als je al je YouTube-abonnementen naar je RSS-lezer wilt importeren, kun je een OPML-bestand downloaden:

1. Download het OPML-bestand door op Abonnementen exporteren onderaan de pagina Abonnementen beheren te klikken. Er wordt een bestand met de naam 'subscription_manager.xml' gedownload.
  2. Importeer het OPML-bestand naar je RSS-lezer.
    • Voorbeeld: in Feedly staat dit onder Organiseren in het linkerpaneel > OPML importeren.