YouTuben RSS-syötteiden käyttäminen

Yksittäisen kanavan RSS-syötteet

Voit seurata yksittäisen kanavan RSS-syötettä liittämällä kanavan URL-osoitteen RSS-syötteenlukijaan.

Kaikkien tilausten RSS-syötteet

Voit tuoda kaikki YouTube-tilauksesi RSS-syötteenlukijaan OPML-tiedostonlataustoiminnolla.

1. Lataa OPML-tiedosto valitsemalla Hallinnoi tilauksia ‑sivun alareunasta Vie tilaukset. Tiedosto nimeltä subscription_manager.xml ladataan.
  2. Tuo OPML-tiedosto RSS-syötteenlukijaasi.
    • Esimerkiksi Feedlyssä tämä toiminto on vasemmanpuoleisen paneelin kohdassa Organize (Järjestä). Valitse sitten Import OPML (Tuo OPML).