Ditt innehåll på YouTube Kids

Det är du som bestämmer om ditt innehåll ska visas på YouTube, och du kan när som helst välja att ta bort innehåll. Om du är osäker på om ditt innehåll bör vara tillgängligt i YouTube Kids kan du skicka in en begäran om att ta bort specifikt innehåll på din kanal från YouTube Kids.

Observera att du bara kan använda det här formuläret om det är du själv som har laddat upp innehållet i fråga. Du måste verifiera att det är du som är uppladdare, och då måste du vara inloggad på kontot du använde när du laddade upp videon eller videorna.