Dit indhold på YouTube Kids

Du har ultimativ kontrol over visningen af dit indhold på YouTube, og du kan når som helst fjerne det. Hvis du har bekymringer om tilgængeligheden af dit konkrete indhold i YouTube Kids, kan du anmode om at få fjernet specifikt indhold på din kanal fra YouTube Kids.

Bemærk, at det kun er uploaderen af det pågældende indhold, der må indsende denne formular. For at verificere, at du er uploaderen, skal du være logget ind på den konto, som blev brugt til at uploade videoerne.