Lösa in en kupongkod

En YouTube-kupongkod är ett tillgodokvitto du kan använda för att hyra eller köpa en film eller ett tv-program. Kupongkoder kan bara användas i sitt avsedda syfte. Om du till exempel har fått en kupongkod för att hyra en film kan du inte använda den när du köper ett tv-program.

Du kan lösa in kupongkoder på en dator eller på vissa mobila enheter.

Så här löser du in en kupongkod på datorn:

1. Besök sidan Filmer och program eller sök på YouTube efter en film eller ett tv-program du skulle vilja köpa eller hyra.
  2. Klicka på knappen som visar köp- eller hyrpriset.
  3. Välj Ange en kampanjkod under filmens eller tv-programmets bild och ange din kod.
  4. Välj det önskade köp- eller hyralternativet.
  5. Hyrpriset eller inköpspriset visas med det uppdaterade priset beroende på rabattbeloppet. Du måste dock välja en giltig betalningsmetod för att lösa in den kostnadsfria filmen eller tv-serien. Välj önskad betalningsmetod och tryck på Köp.

Om du stöter på problem när du försöker lösa in YouTube-kupongkoden kan du prova följande tips eller kontakta oss så får du hjälp.

Vanliga felsökningstips för kupongkoder:

• Kontrollera att du har angett kupongkoden i rätt fält. YouTube-kupongkoder fungerar inte i fälten Lös in presentkort eller kampanjkod på Google Play.
  • Kontrollera att du har angett rätt kod. Se till att du använder versaler och gemener på rätt ställe i koden.
  • Se till att du använder kupongkoden i avsett syfte. Om du till exempel har fått en kupongkod för att hyra en film eller ett tv-program utan kostnad kan du inte använda koden för att köpa filmen eller tv-programmet.
  • Kontrollera att kupongkoden fortfarande är giltig:
    • Kontrollera sista giltighetsdatum. En del kupongkoder måste användas före angivet datum. Om du har en kod som bara gäller under en begränsad tid ska utgångsdatumet stå på kupongkoden eller i det e-postmeddelande du fick.
    • Kontrollera om kupongkoden redan har använts. När en kod har använts en gång kan du inte använda samma kod för att få en annan film eller ett tv-program utan kostnad.
  • Kontrollera att du har valt en giltig betalningsmetod innan du klickar på Köp för att slutföra köpet eller hyrningen av filmen eller tv-programmet till ett rabatterat pris.