Løs inn en kupongkode

En YouTube-kupongkode er kreditt som kan brukes til å betale for bestemte typer betalt innhold på YouTube: filmer og TV-programmer du leier eller kjøper. Kupongkoder kan bare løses inn for det tiltenkte formålet. Hvis du for eksempel har mottatt en kode for en leiefilm, kan du ikke bruke denne kreditten til å kjøpe en film eller et TV-program.

Løs inn en kupongkode

Du kan løse inn en kupongkode på en datamaskin og enkelte mobilenheter.

Det er foreløpig ikke mulig å løse inn kupongkoder på iOS-enheter.