Løs inn kupongkoder

En YouTube-kupongkode er bonus du kan bruke til å betale for filmer og TV-programmer du leier eller kjøper. Kupongkoder kan bare løses inn for det tiltenkte formålet. Hvis du for eksempel har fått en kupongkode for filmleie, kan du ikke bruke den til å kjøpe et TV-program.

Du kan løse inn kupongkoder på datamaskiner og utvalgte mobilenheter.

Det er foreløpig ikke mulig å løse inn kupongkoder på iOS-enheter.