Løs inn en kupongkode

En YouTube-kupongkode er kreditt som kan brukes til å betale for bestemte typer betalt innhold på YouTube: filmer og TV-programmer du leier eller kjøper. Kupongkoder kan bare løses inn for det tiltenkte formålet. Hvis du for eksempel har mottatt en kode for en leiefilm, kan du ikke bruke denne kreditten til å kjøpe en film eller et TV-program.

Løs inn en kupongkode

Du kan løse inn en kupongkode på en datamaskin og enkelte mobilenheter.

1. Logg på Google-kontoen din.
2. Gå til filmen eller TV-programmet du vil kjøpe, og trykk på knappen med kjøpesummen.
3. Trykk på Angi en kampanjekode under film- eller TV-programplakaten, og skriv inn koden du har fått.
4. Velg et kjøpsalternativ.
5. Filmleien eller -kjøpesummen skal vise USD 0,00. Du må velge en gyldig betalingsmåte for å fullføre kjøpet og løse inn en gratis film eller et gratis TV-program. Velg ønsket betalingsmåte, og trykk på Kjøp.

Hvis du har problemer med å løse inn YouTube-kupongkoden, kan du bruke følgende veiledning til å finne ut hvorfor, eller du kan kontakte oss for å få hjelp.

Slik løser du problemer med YouTube-kuponger

1. Sjekk at du har skrevet inn kupongkoden i riktig felt. YouTube-kupongkoder fungerer ikke hvis de er skrevet inn i feltet «Løs inn Google Play-gavekort eller -kampanjekode».
2. Sørg for at du skriver inn riktig kode. Husk å skille mellom små og store bokstaver i koden.
3. Sørg for at du bruker kupongkoden til det riktige formålet. Hvis du for eksempel har mottatt en kupongkode for gratis leie av en film eller et TV-program, kan du ikke bruke koden til å kjøpe en film eller et TV-program.
4. Kontrollér at kupongkoden fortsatt er gyldig:

• Utløpsdato: Noen kupongkoder må brukes før en angitt dato. Hvis du har en kode som bare gjelder for en begrenset periode, er utløpsdatoen angitt på kupongkoden eller i e-posten du mottok.
  • Kupongkoden er allerede brukt: Kupongkoder kan ikke brukes flere ganger. Når en kode er brukt én gang, kan du ikke bruke den samme koden til å få nok en gratis film eller et gratis TV-program.

5. Kontrollér at du har valgt en gyldig betalingsmåte, før du klikker på Kjøp for å betale kjøpesummen eller leien på USD 0,00 (etter rabatt) for filmen eller TV-programmet.