Løs inn kupongkoder

En YouTube-kupongkode er kreditt du kan bruke til å betale for filmer og TV-programmer du leier eller kjøper. Kupongkoder kan bare løses inn for det tiltenkte formålet. Hvis du for eksempel har fått en kupongkode som gjelder filmleie, kan du ikke bruke denne kreditten til å kjøpe et TV-program.

Du kan løse inn kupongkoder på datamaskinen og utvalgte mobilenheter.

Slik løser du inn kupongkoder på YouTube-mobilappen for Android:

1. Gå til filmen eller TV-programmet du vil kjøpe, og velg Kjøp eller lei.
  2. Velg Angi en kampanjekode under plakaten for filmen eller TV-programmet, og skriv inn koden du har fått.
  3. Velg ønsket kjøpsalternativ.
  4. Leie- eller kjøpsprisen du ser, er allerede oppdatert med det aktuelle rabattbeløpet. Selv om kupongen din gjelder gratis innhold, må du velge en gyldig betalingsmåte for å kunne løse inn filmen eller TV-programmet du vil se. Velg ønsket betalingsmåte, og trykk på Kjøp.

Hvis du har problemer med å løse inn en YouTube-kupongkode, kan du følge trinnene nedenfor for å prøve å finne årsaken. Du kan også kontakte oss for å få hjelp.

Feilsøkingstips for vanlige problemer ved innløsing av kupongkoder:

• Kontrollér at du har skrevet kupongkoden i riktig felt. YouTube-kupongkoder fungerer ikke hvis de skrives inn i feltet «Løs inn Google Play-gavekort eller -kampanjekode».
  • Sjekk at du har skrevet koden riktig. Vær spesielt oppmerksom på bruken av små og store bokstaver i koden.
  • Sørg for at du bruker kupongkoden til det tiltenkte formålet. Hvis du for eksempel har fått en kupongkode som kan brukes til gratis leie av en film eller et TV-program, kan du kanskje ikke bruke den til å kjøpe en film eller et TV-program.
  • Kontrollér at kupongkoden fortsatt er gyldig:
    • Sjekk utløpsdatoen. Enkelte kuponger må brukes før en bestemt dato. Hvis koden bare gjelder i et begrenset tidsrom, finner du utløpsdatoen på kupongen eller i e-posten du har mottatt.
    • Sjekk om kupongkoden allerede er brukt. Kupongkoder som er brukt, kan ikke løses inn på nytt.
  • Sjekk at du valgte en gyldig betalingsmåte før du klikket på Kjøp for å fullføre det rabatterte kjøpet eller den rabatterte leien av filmen eller TV-programmet.