Een kortingscode inwisselen

Een YouTube-kortingscode is een tegoed dat je kunt inwisselen voor verschillende soorten betaalde YouTube-content, zoals films en tv-programma's die te huur of te koop zijn. Kortingscodes kunnen alleen voor een specifiek doel worden ingewisseld. Als je bijvoorbeeld een code hebt ontvangen voor het huren van een film, kun je dat tegoed niet gebruiken om een film of tv-programma te kopen.

Een kortingscode inwisselen

Je kunt kortingscodes inwisselen op computers en bepaalde mobiele apparaten.

Je kunt momenteel geen kortingscodes inwisselen op iOS-apparaten.