Een kortingscode inwisselen

Een YouTube-kortingscode is een tegoed dat je kunt inwisselen voor verschillende soorten betaalde YouTube-content, zoals films en tv-programma's die te huur of te koop zijn. Kortingscodes kunnen alleen voor een specifiek doel worden ingewisseld. Als je bijvoorbeeld een code hebt ontvangen voor het huren van een film, kun je dat tegoed niet gebruiken om een film of tv-programma te kopen.

Een kortingscode inwisselen

Je kunt kortingscodes inwisselen op computers en bepaalde mobiele apparaten.

1. Log in op je Google-account.
2. Ga naar de film die of het tv-programma dat je wilt kopen en selecteer de knop waarop de prijs staat.
3. Selecteer Promotiecode invoeren onder de poster van de film of het tv-programma en typ de code die je hebt ontvangen.
4. Selecteer de gewenste aankoopoptie.
5. De aankoop- of huurprijs van de film zou nu $ 0,00 moeten zijn. Je moet een geldige betaalmethode selecteren om de aankoop te voltooien en je promotiecode in te wisselen voor een gratis film of tv-programma. Selecteer de gewenste betaalmethode en tik op Kopen.

Als je problemen hebt met het inwisselen van je YouTube-couponcode, kun je in de volgende gids zoeken naar mogelijke oplossingen of contact met ons opnemen voor ondersteuning.

Een probleem met een YouTube-kortingscode oplossen

1. Controleer of je de kortingscode in het juiste veld hebt ingevoerd. YouTube-kortingscodes werken niet in het veld 'Cadeaubon of promotiecode voor Google Play inwisselen'.
2. Controleer of je de juiste code hebt getypt. Let op het gebruik van hoofdletters en kleine letters in de code.
3. Controleer of je de kortingscode voor het beoogde doel gebruikt. Als je bijvoorbeeld een kortingscode hebt ontvangen voor het gratis huren van een film of tv-programma, kun je dat tegoed niet gebruiken voor het kopen van een film of tv-programma.
4. Controleer of de kortingscode nog geldig is.

• Vervaldatum: Sommige kortingscodes moeten vóór een bepaalde datum worden gebruikt. Als er 'slechts tijdelijk geldig' bij een code staat, wordt de vervaldatum vermeld op de kortingscode of in de e-mail die je erbij hebt ontvangen.
  • Kortingscode is al gebruikt: Je kunt kortingscodes slechts één keer inwisselen. Nadat je een code hebt ingewisseld, kun je dezelfde code niet meer gebruiken voor nog een gratis film of tv-programma.

5. Controleer of je een geldige betaalmethode hebt geselecteerd voordat je op Kopen klikt om de aankoop of huur van je film of tv-programma voor $ 0,00 (met korting) te voltooien.