Kuponkikoodin lunastaminen

YouTube-kuponkikoodi on hyvitys, jota voi käyttää elokuvan tai TV-ohjelman vuokraamiseen tai ostamiseen. Kuponkikoodeja voi käyttää vain niiden osoitettuun tarkoitukseen. Esimerkiksi elokuvan vuokraamiseen tarkoitettua koodia ei voi käyttää TV-ohjelman ostamiseen.

Kuponkikoodin voi lunastaa tietokoneella ja tietyillä mobiililaitteilla.

Kuponkikoodien lunastaminen ei tällä hetkellä onnistu iOS-laitteilla.