Kuponkikoodin lunastaminen

YouTube-kuponkikoodi on hyvitys, jota voi käyttää elokuvan tai TV-ohjelman vuokraamiseen tai ostamiseen. Kuponkikoodeja voi käyttää vain niiden osoitettuun tarkoitukseen. Esimerkiksi elokuvan vuokraamiseen tarkoitettua koodia ei voi käyttää TV-ohjelman ostamiseen.

Kuponkikoodin voi lunastaa tietokoneella ja tietyillä mobiililaitteilla.

Kuponkikoodin lunastaminen tietokoneella:

1. Siirry Elokuvat ja ohjelmat ‑sivulle tai etsi ostettavaa tai vuokrattavaa elokuvaa tai TV-ohjelmaa YouTubesta.
  2. Klikkaa painiketta, jossa näkyy osto- tai vuokraushinta.
  3. Valitse elokuvan tai TV-ohjelman kuvan alta Anna tarjouskoodi ja lisää saamasi koodi.
  4. Valitse haluamasi osto- tai vuokrausvaihtoehto.
  5. Elokuvan vuokra- tai ostohinta ja alennettu hinta näkyvät yhdessä. Sinun on kuitenkin valittava voimassa oleva maksutapa, jotta voit lunastaa maksuttoman elokuvan tai TV-ohjelman. Valitse haluamasi maksutapa ja sitten Osta.

Jos sinulla on YouTube-kuponkikoodin lunastamiseen liittyviä ongelmia, kokeile seuraavia vinkkejä tai ota meihin yhteyttä.

Ohjeita kuponkikoodien yleisiin ongelmatilanteisiin

• Varmista, että lisäsit kuponkikoodin oikeaan kenttään. YouTube-kuponkikoodit eivät toimi "Käytä Google Play ‑lahjakortti tai ‑kampanjakoodi" ‑kentässä.
  • Varmista, että koodi on oikein. Kiinnitä erityistä huomiota koodin isoihin ja pieniin kirjaimiin.
  • Varmista, että käytät kuponkikoodia tavalla, johon se on tarkoitettu. Esimerkiksi elokuvan tai TV-ohjelman vuokraamiseen tarkoitettua koodia ei voi käyttää muun sisällön ostamiseen.
  • Varmista, että kuponkikoodi on voimassa:
    • Tarkista viimeinen voimassaolopäivä: Jotkin koodit on käytettävä tietyn ajan kuluessa. Jos koodi on voimassa vain määräajan, viimeinen voimassaolopäivä on ilmoitettu kuponkikoodissa tai saamassasi sähköpostiviestissä.
    • Tarkista, onko kuponkikoodi jo käytetty. Kun koodi on käytetty, sitä ei voi enää käyttää toisen elokuvan tai TV-ohjelman lunastamiseen maksutta.
  • Varmista, että olet valinnut oikean maksutavan ennen kuin klikkaat Osta vuokrataksesi tai ostaaksesi alennushintaisen elokuvan tai TV-ohjelman.