Kuponkikoodin lunastaminen

YouTube-kuponkikoodi on hyvitys, jota voi käyttää maksullisen YouTube-sisällön kuten elokuvien ja TV-ohjelmien ostamiseen tai vuokraamiseen. Kuponkikoodeja voi käyttää vain niiden osoitettuun tarkoitukseen. Esimerkiksi elokuvan vuokraamiseen tarkoitettua koodia ei ehkä voi käyttää elokuvan tai TV-ohjelman ostamiseen.

Kuponkikoodin lunastaminen

Kuponkikoodin voi lunastaa tietokoneella ja tietyillä mobiililaitteilla.

1. Kirjaudu Google-tilillesi.
2. Siirry ostettavaan elokuvaan tai TV-ohjelmaan ja valitse painike, jossa näkyy videon ostohinta.
3. Valitse elokuvan tai TV-ohjelman kuvan alta Anna tarjouskoodi ja anna saamasi koodi.
4. Valitse haluamasi maksuvaihtoehto.
5. Elokuvan vuokra- tai ostohinnan pitäisi nyt olla 0,00 $. Kun valitset kelvollisen maksutavan, voit viimeistellä ostoksen ja lunastaa ilmaisen elokuvan tai TV-ohjelman. Valitse haluamasi maksutapa ja napauta Osta-painiketta.

Jos sinulla on YouTuben kuponkikoodin käyttöön liittyviä ongelmia, voit selvittää asiaa seuraavien ohjeiden avulla tai pyytää meiltä apua.

YouTuben kuponkikoodiongelman ratkaiseminen

1. Varmista, että annoit kuponkikoodin oikeaan kenttään. YouTube-kuponkikoodit eivät toimi ”Käytä Google Play ‑lahjakortti tai ‑kampanjakoodi” ‑kentässä.
2. Varmista, että koodi on oikein. Kiinnitä erityistä huomiota koodin isoihin ja pieniin kirjaimiin.
3. Varmista, että käytät kuponkikoodia tavalla, johon se on tarkoitettu. Esimerkiksi elokuvan tai TV-ohjelman maksuttomaan vuokraamiseen tarkoitettua koodia ei ehkä voi käyttää elokuvan tai TV-ohjelman ostamiseen.
4. Varmista, että kuponkikoodi on voimassa.

• Vanhenemispäivä: Jotkin koodit on käytettävä tietyn ajan kuluessa. Jos koodi on voimassa vain määräajan, vanhenemispäivä on ilmoitettu kuponkikoodissa tai saamassasi sähköpostiviestissä.
  • Kuponkikoodi on jo käytetty: Kuponkikoodin voi käyttää vain kerran. Kun koodi on käytetty, sillä ei voi enää lunastaa uutta maksutonta elokuvaa tai TV-ohjelmaa.

5. Varmista, että valitsit oikean maksutavan, ennen kuin painoit Osta-painiketta ja ostit tai vuokrasit elokuvan tai TV-ohjelman 0,00 $:n hintaan (alennuksen jälkeen).