Kuponkikoodin lunastaminen

YouTube-kuponkikoodi on hyvitys, jota voi käyttää elokuvan tai TV-ohjelman vuokraamiseen tai ostamiseen. Kuponkikoodeja voi käyttää vain niiden osoitettuun tarkoitukseen. Esimerkiksi elokuvan vuokraamiseen tarkoitettua koodia ei voi käyttää TV-ohjelman ostamiseen.

Kuponkikoodin voi lunastaa tietokoneella ja tietyillä mobiililaitteilla.

Kuponkikoodin lunastaminen Android-laitteen YouTube-mobiilisovelluksessa:

1. Siirry ostettavaan elokuvaan tai TV-ohjelmaan ja valitse painike, jossa näkyy videon ostohinta.
  2. Valitse elokuvan tai TV-ohjelman kuvan alta Anna tarjouskoodi ja lisää saamasi koodi.
  3. Valitse haluamasi maksuvaihtoehto.
  4. Elokuvan vuokra- tai ostohinta ja alennettu hinta näkyvät yhdessä. Sinun on valittava voimassaoleva maksutapa, jotta voit lunastaa maksuttoman elokuvan tai TV-ohjelman. Valitse haluamasi maksutapa ja valitse Osta.

Jos sinulla on YouTuben kuponkikoodin käyttöön liittyviä ongelmia, voit selvittää asiaa seuraavien ohjeiden avulla tai pyytää meiltä apua.

Kuponkikoodien yleiset vianetsintävinkit:

• Varmista, että lisäsit kuponkikoodin oikeaan kenttään. YouTube-kuponkikoodit eivät toimi "Käytä Google Play ‑lahjakortti tai ‑kampanjakoodi" ‑kentässä.
  • Varmista, että koodi on oikein. Kiinnitä erityistä huomiota koodin isoihin ja pieniin kirjaimiin.
  • Varmista, että käytät kuponkikoodia tavalla, johon se on tarkoitettu. Esimerkiksi elokuvan tai TV-ohjelman vuokraukseen tarkoitettua koodia ei ehkä voi käyttää elokuvan tai TV-ohjelman ostamiseen.
  • Varmista, että kuponkikoodi on voimassa:
    • Tarkista viimeinen voimassaolopäivä. Jotkin koodit on käytettävä tietyn ajan kuluessa. Jos koodi on voimassa vain määräajan, viimeinen voimassaolopäivä on ilmoitettu kuponkikoodissa tai saamassasi sähköpostiviestissä.
    • Tarkista, ettei kuponkikoodia ole jo käytetty. Kun koodi on käytetty, sitä ei voi käyttää enää uudelleen.
  • Varmista, että valitsit oikean maksutavan, ennen kuin painoit Osta-painiketta ja ostit tai vuokrasit elokuvan tai TV-ohjelman.