Indløs en kuponkode

En YouTube-kuponkode fungerer som kredit, der kan bruges til at købe eller leje film eller tv-serier. Kuponkoder kan kun indløses til det angivne indhold. Hvis du eksempelvis har modtaget en kuponkode på leje af film, kan du ikke bruge den til at købe en tv-serie.

Du kan indløse kuponkoder på computer eller udvalgte mobilenheder.

Det er i øjeblikket ikke muligt at indløse kuponkoder på en iOS-enhed.