Indløs en kuponkode

En YouTube-kuponkode fungerer som kredit, der kan bruges til at købe eller leje film eller tv-serier. Kuponkoder kan kun indløses til det angivne indhold. Hvis du eksempelvis har modtaget en kuponkode på leje af film, kan du ikke bruge den til at købe en tv-serie.

Du kan indløse kuponkoder på computer eller udvalgte mobilenheder.

Sådan indløser du en kuponkode i YouTube-mobilappen til Android:

1. Gå til den film eller tv-serie, du gerne vil købe, og vælg den knap, der viser købsprisen.
  2. Vælg Angiv en kampagnekode under plakaten for filmen eller tv-serien, og angiv den kode, du har modtaget.
  3. Vælg den ønskede betalingsmetode.
  4. Prisen for filmlejen eller købet opdateres på baggrund af rabattens størrelse. Du skal dog vælge en gyldig betalingsmetode for at indløse din gratis film eller tv-serie. Vælg din foretrukne betalingsform, og tryk på Køb.

Hvis du har problemer med at indløse din YouTube-kuponkode, kan du finde hjælp i nedenstående vejledning eller kontakte os direkte.

Tips til almindelig fejlfinding i forbindelse med kuponkoder:

• Tjek, at du har angivet kuponkoden i det rigtige felt. YouTube-kuponkoder kan ikke bruges i feltet "Indløs Google Play-gavekort eller -kampagnekode".
  • Tjek, at du har angivet koden korrekt. Vær opmærksom på små og store bogstaver i koden.
  • Du skal sikre dig, at du bruger kuponkoden til dens tilsigtede indhold. Hvis du for eksempel har fået en kuponkode til gratis leje af en film eller et tv-program, kan du muligvis ikke bruge koden til at købe film eller tv-programmer.
  • Tjek, at din kuponkode stadig er gyldig:
    • Tjek udløbsdatoen. Nogle kuponkoder skal indløses før en bestemt dato. Hvis du har en kode, hvor der står "kun i en begrænset periode", kan du se udløbsdatoen på kuponkoden eller i den mail, du har modtaget.
    • Tjek, om kuponkoden allerede er blevet indløst. En kuponkode kan kun indløses én gang.
  • Sørg for, at du har valgt en gyldig betalingsform, før du klikker på Køb og fuldfører købet eller lejen af din film eller tv-serie med rabat.