Indløs en kuponkode

En YouTube-kuponkode fungerer som kredit, der kan bruges til specifikt betalt indhold på YouTube: Leje eller køb af film og tv-serier. Kuponkoder kan kun indløses til det angivne indhold. Hvis du eksempelvis har modtaget en kuponkode, der gælder til filmleje, vil du ikke kunne bruge denne kredit til at købe en film eller en tv-serie for.

Indløs en kuponkode

Du kan indløse en kuponkode på en computer og visse mobilenheder.

1. Log ind på din Google-konto.
2. Gå til den film eller tv-serie, du gerne vil købe, og vælg den knap, der viser købsprisen.
3. Vælg Angiv en kampagnekode under film- eller tv-serieplakaten, og angiv den kode, du har modtaget.
4. Vælg den ønskede betalingsmetode.
5. Prisen for det valgte køb eller leje af film burde fremstå som 0,00 kr. Du skal vælge en gyldig betalingsmetode for at fuldføre dit køb og indløse din gratis film eller tv-serie. Vælg din foretrukne betalingsform, og tryk på Køb.

Hvis du har problemer med at indløse din YouTube-kuponkode, kan du finde hjælp i nedenstående vejledning eller kontakte os direkte.

Løs problem med YouTube-kuponkode

1. Tjek, at du har indtastet kuponkoden i det rigtige felt. YouTube-kuponkoder kan ikke indløses i feltet "Indløs gavekort eller kampagnekode til Google Play".
2. Tjek, at du har indtastet koden rigtigt. Vær opmærksom på store og små bogstaver i koden.
3. Du skal sikre dig, at du bruger koden til indløsning af kodens tilsigtede indhold. Hvis du eksempelvis har modtaget en kampagnekode, der gælder til filmleje, vil du ikke kunne bruge den til at købe en film eller en tv-serie for.
4. Tjek, at din kuponkode stadig er gyldig:

• Udløbsdato: Nogle kuponkoder skal indløses før en bestemt dato. Hvis der står “kun i begrænset tid” på din kode, kan du finde udløbsdatoen på kuponkoden eller i den e-mail, du har modtaget.
  • Kuponkoden er allerede brugt: Kuponkoder kan ikke genbruges. Når en kuponkode er brugt én gang, vil den samme kode ikke kunne bruges til at få en anden gratis film eller tv-serie.

5. Tjek, at du har valgt en gyldig betalingsform, før du klikker på Køb og fuldfører købet eller lejen af en film eller tv-serie til 0,00 kr. (efter rabatten er fratrukket).