Indløs en kuponkode

En YouTube-kuponkode fungerer som kredit, der kan bruges til at købe eller leje film eller tv-serier. Kuponkoder kan kun indløses til det angivne indhold. Hvis du eksempelvis har modtaget en kuponkode til leje af film, kan du ikke bruge den til at købe en tv-serie.

Du kan indløse kuponkoder på computer eller udvalgte mobilenheder.

Sådan indløser du en kuponkode på computer:

1. Gå til siden Film og serier, eller søg på YouTube efter en film eller en tv-serie, som du vil købe eller leje.
  2. Klik på den knap, som viser prisen for enten leje eller køb.
  3. Vælg Angiv en kampagnekode under plakaten for filmen eller tv-serien, og angiv den kode, du har modtaget.
  4. Vælg, om du vil købe eller leje.
  5. Prisen for leje eller køb af filmen opdateres på baggrund af rabattens størrelse. Du skal dog vælge en gyldig betalingsmetode for at indløse din film eller tv-serie uden beregning. Vælg din foretrukne betalingsform, og tryk på Køb.

Hvis du har problemer med at indløse din YouTube-kuponkode, kan du prøve følgende tips eller kontakte os for at få hjælp.

Tips til almindelig fejlfinding i forbindelse med kuponkoder:

• Tjek, at du har angivet kuponkoden i det rigtige felt. YouTube-kuponkoder kan ikke bruges i feltet "Indløs Google Play-gavekort eller -kampagnekode".
  • Tjek, at du har angivet koden korrekt. Vær opmærksom på små og store bogstaver i koden.
  • Du skal sikre dig, at du bruger kuponkoden til dens tilsigtede indhold. Hvis du eksempelvis har modtaget en kuponkode til en film eller en tv-serie uden beregning, kan du ikke bruge koden til at købe en anden type indhold.
  • Tjek, at din kuponkode stadig er gyldig:
    • Tjek udløbsdatoen: Nogle kuponkoder skal indløses før en bestemt dato. Hvis du har en kode, hvor der står "kun i en begrænset periode", kan du se udløbsdatoen på kuponkoden eller i den mail, du har modtaget.
    • Tjek, om kuponkoden allerede er blevet indløst. Når en kuponkode er brugt én gang, kan du ikke bruge den samme kode til at hente en ny film eller tv-serie uden beregning.
  • Sørg for, at du har valgt en gyldig betalingsform, før du klikker på Køb og fuldfører købet eller lejen af din film eller tv-serie med rabat.