Bescanviar un codi de cupó

Un codi de cupó de YouTube és un crèdit que es pot aplicar per llogar o comprar pel·lícules o programes de televisió. Els codis de cupó només es poden bescanviar amb la finalitat indicada. Per exemple, si has rebut un codi de cupó per llogar una pel·lícula, no pots aplicar-lo per comprar un programa de televisió.

Pots bescanviar un codi de cupó des d'un ordinador o amb determinats dispositius mòbils.

Per bescanviar un codi de cupó des de l'aplicació YouTube en dispositius Android:

1. Visita el vídeo de la pel·lícula o del programa de televisió que vulguis comprar i selecciona el botó en què s'indica el preu de compra.
  2. Selecciona Introdueix un codi promocional a sota del pòster de la pel·lícula o del programa de televisió i escriu el codi que has rebut.
  3. Selecciona l'opció de compra que vulguis.
  4. El preu del lloguer o de la compra de la pel·lícula es mostrarà amb el preu actualitzat en funció de l'import del descompte. Tot i això, per poder bescanviar la pel·lícula o el programa de televisió gratuït, has de seleccionar una forma de pagament vàlida. Selecciona la forma de pagament que prefereixis i toca Compra.

Si tens problemes per bescanviar el codi de cupó de YouTube, pots fer servir la guia següent per esbrinar-ne el motiu o contactar amb nosaltres per obtenir ajuda.

Consells de resolució de problemes habituals relacionats amb els codis de cupó:

• Verifica que hagis introduït el codi de cupó al camp correcte. Els codis de cupó de YouTube no funcionen al camp "Bescanvia la targeta regal o el codi promocional de Google Play".
  • Assegura't que hagis escrit el codi correctament. Para atenció a les majúscules o les minúscules del codi.
  • Assegura't que facis servir el codi de cupó amb la finalitat prevista. Per exemple, si has rebut un codi de cupó per llogar una pel·lícula o un programa de televisió de manera gratuïta, és possible que no puguis aplicar-lo per comprar una pel·lícula o un programa de televisió.
  • Verifica que el codi de cupó encara sigui vàlid:
    • Comprova la data de caducitat. Alguns codis de cupó s'han d'utilitzar abans d'una data establerta. Si tens un codi que diu "només durant un temps limitat", la data de caducitat s'indica al codi de cupó o al correu electrònic que has rebut.
    • Verifica si ja s'ha utilitzat el codi de cupó. Un cop l'hagis fet servir, no el pots tornar a bescanviar.
  • Verifica que hagis seleccionat una forma de pagament vàlida abans de tocar "Compra" per completar la compra o el lloguer de la pel·lícula o del programa de televisió.