Løs inn kupongkoder

En YouTube-kupongkode er bonus du kan bruke til å betale for filmer og TV-programmer du leier eller kjøper. Kupongkoder kan bare løses inn for det tiltenkte formålet. Hvis du for eksempel har fått en kupongkode for filmleie, kan du ikke bruke den til å kjøpe et TV-program.

Du kan løse inn kupongkoder på datamaskiner og utvalgte mobilenheter.

Slik løser du inn kupongkoder på datamaskinen:

1. Gå til Filmer og TV-serier-siden eller søk på YouTube for å finne filmer eller TV-programmer du vil kjøpe eller leie.
  2. Klikk på knappen med leie- eller kjøpsprisen.
  3. Velg Angi en kampanjekode under plakaten for filmen eller TV-programmet, og skriv inn koden du har fått.
  4. Velg ønsket leie- eller kjøpsalternativ.
  5. Leie- eller kjøpsprisen du ser, er allerede oppdatert med rabattbeløpet. Du må imidlertid velge en gyldig betalingsmåte for å løse inn filmen eller TV-programmet kostnadsfritt. Velg ønsket betalingsmåte, og trykk på Kjøp.

Hvis du har problemer med å løse inn en YouTube-kupongkode, kan du følge tipsene nedenfor eller kontakte oss for å få hjelp.

Feilsøkingstips for vanlige problemer ved innløsing av kupongkoder:

• Kontrollér at du har skrevet kupongkoden i riktig felt. YouTube-kupongkoder fungerer ikke hvis de skrives inn i feltet «Løs inn Google Play-gavekort eller -promoteringskode».
  • Sjekk at du har skrevet inn riktig kode. Vær oppmerksom på bruken av små og store bokstaver i koden.
  • Sørg for at du bruker kupongkoden til det tiltenkte formålet. Hvis du for eksempel har fått en kupongkode for kostnadsfri leie av en film eller et TV-program, kan du ikke bruke den til å kjøpe andre typer innhold.
  • Kontroller at kupongkoden fortsatt er gyldig:
    • Sjekk utløpsdatoen. Enkelte kupongkoder må brukes før en bestemt dato. Hvis koden bare gjelder i et begrenset tidsrom, finner du utløpsdatoen på kupongen eller i e-posten du har mottatt.
    • Sjekk om kupongkoden allerede er brukt. Når du har brukt en kode, kan du ikke bruke den om igjen for å få en ny film eller et nytt TV-program uten kostnad.
  • Sjekk at du valgte en gyldig betalingsmåte før du klikket på Kjøp for å få rabatten for kjøpet eller leien av filmen eller TV-programmet.