Een kortingscode inwisselen

Een YouTube-kortingscode is een tegoed dat je kunt inwisselen voor de huur of aankoop van een film of tv-programma. Kortingscodes kunnen alleen voor een specifiek doel worden ingewisseld. Als je bijvoorbeeld een kortingscode hebt ontvangen voor het huren van een film, kun je dat tegoed niet gebruiken om een tv-programma te kopen.

Je kunt kortingscodes inwisselen op computers en bepaalde mobiele apparaten.

Op dit moment kun je geen kortingscodes inwisselen op Android-apparaten. Je kunt kortingsbonnen wel inwisselen via youtube.com op een computer. Bekijk hier hoe je een kortingsbon inwisselt.