Gebruik ’n koeponkode

’n YouTube-koeponkode is ’n krediet wat op die huur of koop van ’n fliek of TV-program toegepas kan word. Koeponkodes kan slegs vir die aangeduide doel gebruik word. As jy byvoorbeeld ’n koeponkode ontvang het om ’n fliek te huur, kan jy nie die krediet op die koop van ’n TV-program toepas nie.

Jy kan ’n koeponkode op ’n rekenaar of op sekere mobiele toestelle gebruik.

It's currently not possible to redeem a coupon code on an Android device. However, you can redeem a coupon at youtube.com on a computer. See how to redeem a coupon here.