Bescanviar un codi de cupó

Un codi de cupó de YouTube és un crèdit que es pot aplicar per llogar o comprar pel·lícules o programes de televisió. Els codis de cupó només es poden bescanviar amb la finalitat indicada. Per exemple, si has rebut un codi de cupó per llogar una pel·lícula, no pots aplicar-lo per comprar un programa de televisió.

Pots bescanviar un codi de cupó des d'un ordinador o amb determinats dispositius mòbils.

Actualment no es poden bescanviar codis de cupó en dispositius Android. Tot i això, pots bescanviar un cupó a youtube.com en un ordinador. Consulta com pots bescanviar un cupó aquí.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
Cerca
Esborra la cerca
Tanca la cerca
true
Cerca al Centre d'ajuda