Entendre els URL d'un canal de YouTube

El teu canal pot tenir més d'un URL que dirigeixi el públic a la pàgina d'inici del canal. Aquests URL poden ser diferents els uns dels altres, però tots porten el públic al mateix lloc: el teu canal. Els URL dels identificadors, els URL personalitzats i els URL dels noms d'usuari heretats són formes d'URL personalitzats. Pots veure tots els URL associats al teu canal a youtube.com/handle.

URL del canal (basat en el codi d'identificació)

Exemple: youtube.com/channel/UCUZHFZ9jIKrLroW8LcyJEQQ

Aquest exemple és un URL estàndard que utilitzen els canals de YouTube. Inclou el codi d'identificació únic del canal; és a dir, els números i les lletres del final de l'URL.

Cercar l'URL de l'identificador

Per consultar l'URL de l'identificador del teu canal:

1. Inicia la sessió a YouTube Studio.
  2. Al menú de l'esquerra, selecciona Personalització i després Informació bàsica.
  3. A Identificador, pots veure l'URL de l'identificador.

URL de l'identificador

Exemple: youtube.com/@youtubecreators

Quan tries o canvies l'identificador com a propietari d'un canal, es crea automàticament un URL de l'identificador. El final de l'URL comença amb el símbol "@" i inclou l'identificador que has triat. Qualsevol URL personalitzat que ja tinguis continuarà funcionant.

Obtén més informació sobre com pots veure o canviar l'identificador.

URL personalitzat

Exemple: youtube.com/c/YouTubeCreators

Els nous URL personalitzats ja no es poden configurar ni canviar. Qualsevol URL personalitzat que ja tinguis continuarà funcionant. Tots els URL heretats ara redirigeixen els usuaris a l'URL nou del teu canal, que es basa en l'identificador.

URL del nom d'usuari heretat

Exemple: youtube.com/user/YouTube

En funció de la data de creació del teu canal, és possible que tingui un nom d'usuari. Actualment, els noms d'usuari ja no són obligatoris per als canals, però encara pots utilitzar aquest URL per dirigir els espectadors al teu canal. Això també inclou si el nom del teu canal ha canviat des que vas triar el nom d'usuari. Els noms d'usuari existents no es poden canviar.