Entendre els URL del canal

El teu canal pot tenir diversos URL que dirigeixin el públic a la pàgina d'inici del canal. Aquests URL poden ser diferents els uns dels altres, però tots porten el públic al mateix lloc: el teu canal.

Cercar l'URL del teu canal

Per cercar l'URL del teu canal, segueix aquests passos:

1. Inicia la sessió a youtube.com.
  2. Selecciona la teva foto de perfil  i després El teu canal.
  3. Copia l'URL d'aquesta pàgina que es mostra al navegador. Aquest és l'URL basat en l'identificador del teu canal.

URL basats en identificadors

Exemple: youtube.com/channel/UCUZHFZ9jIKrLroW8LcyJEQQ

Aquest és l'URL estàndard que utilitzen tots els canals de YouTube, que fa servir l'identificador únic del canal (els números i les lletres del final de l'URL).

URL personalitzat

Exemple: youtube.com/c/YouTubeCreators

Un URL personalitzat és un URL més curt i fàcil de recordar que pots compartir amb el teu públic. Els URL personalitzats s'assignen als canals que compleixen els requisits i es poden basar en el nom de visualització actual, el nom d'usuari heretat o el domini web enllaçat i verificat. Pots comprovar si has reclamat un URL personalitzat a la configuració avançada del compte.

Obtén informació sobre com pots obtenir un URL personalitzat del teu canal.

Pots compartir una versió escurçada de l'URL personalitzat suprimint la part "/c"; per exemple, youtube.com/YouTubeCreators.

URL de nom d'usuari heretat

Exemple: youtube.com/user/partnersupport

En funció de la data de creació del teu canal, és possible que tingui un nom d'usuari. Actualment, els noms d'usuari ja no són obligatoris per als canals, però encara pots utilitzar aquest URL per dirigir el públic al teu canal, encara que el nom del teu canal hagi canviat des que vas triar el teu nom d'usuari. Els noms d'usuari no es poden canviar.

Pots compartir una versió escurçada de l'URL de nom d'usuari heretat suprimint la part "/user"; per exemple, youtube.com/partnersupport. No tindràs aquesta opció si un altre canal ja ha reclamat un URL personalitzat amb el mateix nom.