Entendre els URL d'un canal

El teu canal pot tenir més d'un URL que dirigeixi el públic a la pàgina d'inici del canal. Aquests URL poden ser diferents els uns dels altres, però tots porten el públic al mateix lloc: el teu canal.

Cercar l'URL del teu canal

Per cercar l'URL del teu canal:

1. Inicia la sessió a YouTube Studio.
  2. Al menú de l'esquerra, selecciona Personalització i, a continuació, Informació bàsica.
  3. A URL del canal, pots veure i copiar l'URL del teu canal.

URL basats en identificadors

Exemple: youtube.com/channel/UCUZHFZ9jIKrLroW8LcyJEQQ

Aquest és l'URL estàndard que utilitzen els canals de YouTube. Fa servir l'identificador únic del canal; és a dir, els números i les lletres del final de l'URL.

URL personalitzat

Exemple: youtube.com/c/YouTubeCreators

Un URL personalitzat és un URL més curt i fàcil de recordar que pots compartir amb el teu públic. Aquests URL es poden basar en el nom de visualització actual, el nom d'usuari heretat o el domini web enllaçat i verificat. Pots comprovar si has reclamat un URL personalitzat a la configuració de la informació bàsica.

Obtén informació sobre com pots obtenir un URL personalitzat per al teu canal.

Pots compartir una versió escurçada de l'URL personalitzat suprimint la part "/c"; per exemple, youtube.com/YouTubeCreators.

URL de nom d'usuari heretat

Exemple: youtube.com/user/partnersupport

En funció de la data de creació del teu canal, és possible que tingui un nom d'usuari. Actualment, els noms d'usuari ja no són obligatoris per als canals, però encara pots utilitzar aquest URL per dirigir el públic al teu canal, encara que el nom del teu canal hagi canviat des que vas triar el teu nom d'usuari. Els noms d'usuari no es poden canviar.

Pots compartir una versió escurçada de l'URL de nom d'usuari heretat suprimint la part "/user"; per exemple, youtube.com/partnersupport. No tindràs aquesta opció si un altre canal ja ha reclamat un URL personalitzat amb el mateix nom.