Administrer annoncepauser midt i afspilningen for lange videoer

På indtægtsgenererende videoer, som er 8 minutter eller længere, kan du også slå annoncer til i midten af videoen (også kaldet "annoncer midt i afspilningen").

Annoncer midt i afspilningen bliver som standard automatisk placeret, hvor der er naturlige pauser i dine videoer, for at skabe en balance mellem seeroplevelsen og dit potentiale for indtægtsgenerering. Hvis du ikke har slået annoncer midt i afspilningen til som standard for nye uploads, kan du slå dem til for individuelle videoer.

Brug værktøjet til annoncepauser for at oprette, se forhåndsvisninger af og redigere automatisk placerede annoncer midt i afspilningen eller for at placere annoncepauser manuelt i videoerne. Du kan bruge værktøjet, uanset hvilke uploadstandarder du har valgt på kanalniveau.

Hvis du er kvalificeret, kan du også aktivere annoncer midt i afspilningen for dine livestreams.

Brug af annoncer midt i afspilningen i lange videoer

Abonner på YouTube Creators-kanalen for at få de seneste nyheder, opdateringer og tips.

Annonceoplevelsen for seerne kan være lidt forskellig, alt efter hvilken type enhed de bruger.

• På computer: Der vises en nedtælling på 5 sekunder før en annonce midt i afspilningen.
  • På andre platforme: Der vises gule markører i videoens statuslinje, som angiver, hvornår der kan komme en annonce.
Ofte stillede spørgsmål

Hvordan beslutter jeg, om jeg skal bruge annoncer midt i afspilningen?

Selvom YouTube kan finde den bedste placering til annoncer midt i afspilningen automatisk, kan der være tilfælde, hvor du vil slå dem fra, hvis de ikke er passende. Annoncer midt i afspilningen kan f.eks. passe dårligt ind i meditationsvideoer. Hvis du vælger at bruge dem, anbefaler vi annoncer midt i afspilningen, der placeres automatisk, for at finde de naturlige pauser i dit indhold og undgå forstyrrelser af seeroplevelsen.

Hvordan fungerer automatisk placerede annoncer midt i afspilningen?

Automatisk placerede annoncer midt i afspilningen forsøger at finde en balance mellem seeroplevelsen og youtuberens indtægtspotentiale. YouTubes avancerede maskinlæringsteknologi gennemgår en stor mængde videoer og lærer at finde de bedste placeringer til annoncer midt i afspilningen. Det gør den ved at evaluere faktorer såsom naturlige pauser i billede og lyd. Brugerundersøgelser viser, at annoncer midt i afspilningen, som er placeret automatisk, er halvt så forstyrrende som annoncer midt i afspilningen, der er placeret manuelt.

Forstyrrer annoncer midt i afspilningen ikke seerne?

Nogle seere kan synes, at annoncer midt i afspilningen er irriterende eller forstyrrende. Vi gør os dog umage for at finde den bedste annonceplacering, der påvirker seeroplevelsen mindst muligt. Vores mål er at finde en balance mellem seernes, annoncørernes og youtubernes behov på vores platform.

Kan jeg stadig ændre automatisk placerede annoncer midt i afspilningen?

Ja. Når automatisk placerede annoncer midt i afspilningen er slået til, kan du gå til indstillingerne for indtægtsgenerering for en video og ændre annoncepausernes placering manuelt.

Administrer annoncepauser i YouTube Studio

Placeringen af annoncer midt i afspilningen kan påvirke seeroplevelsen og sandsynligheden for, at der vises annoncer. Hvis annoncepauser midt i afspilningen manuelt bliver placeret steder, hvor de er til gene i din video, vil vores annoncesystem muligvis vise færre annoncer.

Der er 2 måder at placere annoncer midt i afspilningen på:
  • Automatiske annoncepauser: Du kan slå automatisk placerede annoncer midt i afspilningen til, så finder vi den bedste placering og hyppighed for at skabe en god balance for seerne.
  • Manuelle annoncepauser: Hvis du vælger at placere dine annoncepauser manuelt, så prøv at finde de naturlige pauser i videoen. Det giver det bedste resultat. Undgå at placere annoncepauser midt i afspilningen, hvor de er til gene, som f.eks. midt i sætninger eller midt i en bevægelse eller handling. Hvis du har lavet naturlige pauser til annoncer i dit indhold, kan du bruge manuelle annoncepauser for at sikre dig, at annoncerne bliver vist, når det passer dig.

Automatisk placering

Du kan automatisk indstille annoncepauser midt i afspilningen for en video:

1. Log ind på YouTube Studio.
  2. Vælg Indhold i menuen til venstre.
  3. Vælg en video og derefter Indtægtsgenerering .
  4. Hvis du ikke allerede har gjort det, kan du slå indtægtsgenerering til for videoen.
  5. Markér afkrydsningsfeltet ud for "Placer annoncer inde i videoen (midt i afspilning)".

Manuel placering

Du kan indstille annoncepauser midt i afspilningen manuelt:

1. Log ind på YouTube Studio.
  2. Vælg Indhold i menuen til venstre.
  3. Vælg en video og derefter Indtægtsgenerering
  4. Hvis du ikke allerede har gjort det, kan du slå indtægtsgenerering til for videoen.
  5. Markér afkrydsningsfeltet ud for "Placer annoncer inde i videoen (midt i afspilning)".
  6. Vælg GENNEMGÅ PLACERING.
    • Tilføj en annoncepause: Klik på ANNONCEPAUSE. Angiv annoncens starttidspunkt, eller træk den lodrette bjælke til det ønskede tidspunkt.
    • Slet en annoncepause: Klik på Slet ud for annoncepausen.
  7. Klik på Fortsæt og derefter på Gem øverst til højre.

Placer annoncepauser, når du uploader en ny video

Du kan placere dine annoncepauser, når du uploader en ny video:

1. Log ind på YouTube Studio.
  2. Upload en video på 8 minutter eller derover.
  3. Aktivér indtægtsgenerering på fanen "Indtægtsgenerering".
  4. Markér afkrydsningsfeltet ud for "Placer annoncer inde i videoen (midt i afspilning)".
  5. Vælg GENNEMGÅ PLACERING, når videoen er færdigbehandlet.
    • Tilføj en annoncepause: Klik på ANNONCEPAUSE. Angiv annoncens starttidspunkt, eller træk den lodrette bjælke til det ønskede tidspunkt.
    • Slet en annoncepause: Klik på Slet ud for annoncepausen.
  6. Klik på Næste nederst til højre.
  7. Fuldfør uploadprocessen.

Placer annoncepauser, når du redigerer en video

Mens du redigerer en video, kan du også placere annoncepauser:

1. Log ind på YouTube Studio.
  2. Vælg Indhold i menuen til venstre.
  3. Klik på den video, du vil redigere.
  4. Klik på Redigeringsværktøj i menuen til venstre.
  5. Vælg REDIGER ud for Annoncepauser.
    • For manuel placering: Klik på ANNONCEPAUSE, og angiv annoncens starttidspunkt, eller træk den lodrette bjælke hen til det ønskede tidspunkt.
    • For automatisk placering: Klik på PLACER AUTOMATISK.
    • Slet en annoncepause: Klik på Slet ud for annoncepausen.
  6. Slet en annoncepause: Klik på Slet ud for annoncepausen.
  7. Klik på GEM.

Forhåndsvisning og ændring af annonceplacering midt i afspilningen

Du kan se en forhåndsvisning af annoncepausernes placering midt i afspilningen og ændre dem.

1. Log ind på YouTube Studio.
  2. Vælg Indhold i menuen til venstre.
  3. Vælg en video og derefter Indtægtsgenerering.
  4. Vælg GENNEMGÅ PLACERING under "Placer annoncer inde i videoen (midt i afspilning)".
  5. Vælg Afspil på videoafspilleren.
  6. Træk markøren hen til en specifik del af videoen.

Administrer en videos annoncepauser midt i afspilningen

Du kan slå annoncepauser midt i afspilningen til eller fra for en individuel video:

1. Log ind på YouTube Studio.
  2. Vælg Indhold i menuen til venstre.
  3. Vælg en video og derefter Indtægtsgenerering.
  4. Markér afkrydsningsfeltet ud for "Placer annoncer inde i videoen (midt i afspilning)" for at slå annoncepauser midt i afspilningen til eller fra. Når denne funktion er slået til, placeres annoncer midt i afspilningen som standard automatisk.
  5. Vælg GEM.

Administrer annoncepauser midt i afspilningen for flere videoer

Du kan slå annoncepauser midt i afspilningen til eller fra for flere videoer:
  1. Log ind på YouTube Studio.
  2. Vælg Indhold i menuen til venstre.
  3. Vælg flere videoer og derefter "Annonceindstillinger" i menuen Rediger.
  4. Markér "Placer annoncer inde i videoen (midt i afspilning)" for at slå annoncepauser midt i afspilningen til eller fra. Når denne funktion er slået til, placeres annoncer midt i afspilningen som standard automatisk.
  5. Vælg, om du kun vil opdatere videoer uden annoncepauser eller erstatte eventuelle eksisterende annoncepauser.
  6. Vælg OPDATER VIDEOER, og følg vejledningen for at bekræfte denne ændring.
  7. Gennemfør ændringen ved at vælge OPDATER VIDEOER.

Skift kanalens uploadstandarder for annoncepauser midt i afspilningen

Du kan ændre uploadstandarderne på din kanal, så der i fremtidige uploads vises annoncepauser midt i afspilningen. Du kan også deaktivere denne indstilling:
  1. Log ind på YouTube Studio.
  2. Vælg Indstillinger i menuen til venstre.
  3. Vælg Uploadstandarder og så Indtægtsgenerering.
  4. Markér afkrydsningsfeltet ud for "Placer annoncer inde i videoen (midt i afspilning)" for at slå annoncepauser midt i afspilningen til eller fra. Når denne funktion er slået til, placeres annoncer midt i afspilningen som standard automatisk.
  5. Vælg GEM.