Administrer annoncepauser midt i afspilningen for lange videoer

Når du uploader videoer, som er 8 minutter eller længere, kan du slå annoncer til i midten af videoerne (også kaldet "midt i afspilning") og ikke kun i starten eller slutningen af videoerne.

Annoncer midt i afspilningen bliver som standard automatisk placeret, hvor der er naturlige pauser i dine videoer, for at skabe en balance mellem seeroplevelsen og dit potentiale for indtægtsgenerering. Hvis du ikke har slået annoncer midt i afspilningen til som standard for nye uploads, kan du slå dem til for individuelle videoer.

Brug værktøjet til annoncepauser for at oprette, se forhåndsvisninger af og redigere automatisk placerede annoncer midt i afspilningen eller for at placere annoncepauser manuelt i videoerne. Du kan gøre dette, uanset hvilke uploadstandarder du har valgt på kanalniveau.

Using Mid-roll Ads in Long Videos

Annonceoplevelsen for seerne kan være lidt forskellig, alt efter hvilken type enhed de bruger.

• På computer: Seere ser en nedtælling, fem sekunder før der kommer en annonce midt i afspilningen.
  • På andre platforme: Seere ser gule markører i videoens statuslinje, der viser, hvornår der kan komme en annonce.
Ofte stillede spørgsmål

Hvordan beslutter jeg, om jeg skal bruge annoncer midt i afspilningen?

Selvom YouTube kan finde den bedste placering for annoncer midt i afspilningen automatisk, kan der være tilfælde, hvor du vil slå dem fra, hvis de ikke er passende. Annoncer midt i afspilningen kan f.eks. passe dårligt ind i meditationsvideoer. Hvis du vælger at bruge dem, anbefaler vi annoncer midt i afspilningen, der placeres automatisk for at finde de naturlige pauser i dit indhold og undgå forstyrrelser af seeroplevelsen.

Hvordan fungerer automatisk placering af annoncer midt i afspilningen?

Automatisk placering af annoncer midt i afspilningen forsøger at finde en balance mellem seeroplevelsen og youtuberens indtægtspotentiale. YouTubes avancerede maskinlæringsteknologi gennemgår en stor mængde videoer og lærer at finde de bedste placeringer til annoncer midt i afspilningen. Det gør den ved at evaluere faktorer som naturlige pauser i billede og lyd. Brugerundersøgelser viser, at annoncer midt i afspilningen, som er placeret automatisk, er halvt så forstyrrende som annoncer, der er placeret manuelt.

Forstyrrer annoncer midt i afspilningen ikke seerne?

Nogle seere kan synes, at annoncer midt i afspilningen er irriterende eller forstyrrende. Vi sørger dog for at finde den bedste annonceplacering, der påvirker seeroplevelsen mindst muligt. Vores mål er at finde en balance mellem seernes, annoncørernes og youtubernes behov på vores platform.

Kan jeg stadig justere automatisk placerede annoncer midt i afspilningen?

Ja. Når automatisk placerede annoncer midt i afspilningen er slået til, kan du gå til indstillingerne for indtægtsgenerering for en video og justere annoncepausernes placering manuelt.

Administrer annoncepauser i YouTube Studio

Placeringen af annoncer midt i afspilningen kan påvirke seeroplevelsen og sandsynligheden for, at der vises annoncer. Hvis annoncepauser midt i afspilningen manuelt bliver placeret steder, hvor de er til gene i din video, vil vores annoncesystem muligvis vise færre annoncer.

Der er to måder at placere annoncer midt i afspilningen på:
  • Automatiske annoncepauser: Du kan slå automatisk placering af annoncer midt i afspilningen til, så finder vi den bedste placering og hyppighed for at skabe en god balance for seerne.
  • Manuelle annoncepauser: Hvis du vælger at placere dine annoncepauser manuelt, så prøv at finde de naturlige pauser i videoen. Det giver det bedste resultat. Undgå at placere annoncepauser midt i afspilningen, hvor de er til gene, som f.eks. midt i sætninger eller midt i en bevægelse eller handling. Hvis du har lavet naturlige pauser til annoncer i dit indhold, kan du slå manuelle annoncepauser til for at sikre dig, at annoncerne også bliver vist der, hvor du vil have dem.

Automatisk placering

Du kan automatisk indstille annoncepauser midt i afspilningen for en video.​

1. Log ind på YouTube Studio.
  2. Vælg Videoer i menuen til venstre.
  3. Vælg en video og derefter Indtægtsgenerering.
  4. Aktivér indtægtsgenerering for videoen, hvis du ikke allerede har gjort det.
  5. Under "Placering af videoannoncer" skal du markere feltet ud for "I videoen (midt i afspilning)".

Manuel placering

Du kan indstille annoncepauser midt i afspilningen manuelt, hvis din video f.eks. allerede var lavet med plads til at vise annoncepauser midt i afspilningen på bestemte steder.

1. Log ind på YouTube Studio.
  2. Vælg Videoer i menuen til venstre.
  3. Vælg en video og derefter Indtægtsgenerering.
  4. Aktivér indtægtsgenerering for videoen, hvis du ikke allerede har gjort det.
  5. Under "Placering af videoannoncer" skal du markere feltet ud for "I videoen (midt i afspilning)".
  6. Vælg ADMINISTRER ANNONCER MIDT I AFSPILNINGEN.
    • Tilføj en annoncepause: Klik på TILFØJ EN ANNONCEPAUSE. Angiv annoncens starttidspunkt, eller træk den lodrette bjælke til det ønskede tidspunkt.
    • Slet en annoncepause: Klik på Slet  ud for annoncepausen.
  7. Klik på Fortsæt og derefter på Gem øverst til højre.

Placer annoncepauser, når du uploader en ny video

1. Log ind på YouTube Studio.
  2. Upload en video på 8 minutter eller derover.
  3. Aktiver indtægtsgenerering på fanen "Indtægtsgenerering".
  4. Under "Annonceindstillinger" skal du markere afkrydsningsfeltet ud for "Vælg manuelt".
  5. Under "Placering af videoannoncer" skal du markere feltet ud for "I videoen (midt i afspilning)".
  6. Vælg PLACER MANUELT.
    • Tilføj en annoncepause: Klik på TILFØJ EN ANNONCEPAUSE. Angiv annoncens starttidspunkt, eller træk den lodrette bjælke til det ønskede tidspunkt.
    • Slet en annoncepause: Klik på Slet  ud for annoncepausen.
  7. Klik på Fortsæt øverst til højre.
  8. Fuldfør uploadprocessen.

Forhåndsvisning og justering af annonceplacering midt i afspilningen

Du kan se en forhåndsvisning af annoncepausernes placering midt i afspilningen og justere dem, hvis det er nødvendigt.
  1. Log ind på YouTube Studio.
  2. Vælg Videoer i menuen til venstre.
  3. Vælg en video og derefter Indtægtsgenerering.
  4. Gå til "Placering af videoannoncer", og vælg ADMINISTRER ANNONCER MIDT I AFSPILNINGEN under "I videoen (midt i afspilning)".
  5. Vælg Afspil  på videoafspilleren.
  6. Træk markøren hen til en specifik del af videoen.
Administrer en videos annoncepauser midt i afspilningen
Hvis du gerne vil slå annoncer midt i afspilningen til eller fra for en individuel video, kan du følge denne vejledning.
  1. Log ind på YouTube Studio.
  2. Vælg Videoer i menuen til venstre.
  3. Vælg en video og derefter Indtægtsgenerering.
  4. Under "Placering af videoannoncer" skal du markere feltet ud for "I videoen (midt i afspilning)" for at slå annoncepauser midt i afspilningen til eller fra. Når de er slået til, placeres annoncer midt i afspilningen automatisk som standard.
  5. Vælg GEM.

Administrer annoncepauser midt i afspilningen for flere videoer

Hvis du gerne vil slå annoncepauser midt i afspilningen til eller fra for flere videoer, kan du følge denne vejledning.
  1. Log ind på YouTube Studio.
  2. Vælg Videoer i menuen til venstre.
  3. Vælg flere videoer og derefter "Annonceindstillinger" i menuen Rediger.
  4. Brug kontakten ud for "Aktivér annoncer midt i videoen" til at slå annoncepauser midt i afspilningen til eller fra. Når de er slået til, placeres annoncer som standard automatisk midt i afspilningen.
  5. Vælg OPDATER VIDEOER, og følg vejledningen for at bekræfte denne ændring.
  6. Gennemfør ændringen ved at vælge OPDATER VIDEOER.

Skift kanalens uploadstandarder for annoncepauser midt i afspilningen

Du kan ændre uploadstandarderne på din kanal, så annoncepauser midt i afspilningen enten vises eller deaktiveres for fremtidige uploads.
  1. Log ind på YouTube Studio.
  2. Vælg Indstillinger i menuen til venstre.
  3. Vælg Uploadstandarder, og gå til Indtægtsgenerering.
  4. Fjern markeringen i afkrydsningsfeltet "I videoen (midt i afspilning)" under sektionen Placering af videoannoncer.
  5. Vælg GEM.