Gestionar les pauses d'anuncis mid-roll en vídeos llargs

Als vídeos monetitzats de 8 minuts o més, també pots activar anuncis a la meitat del vídeo (anomenats "anuncis mid-roll").

De manera predeterminada, els anuncis mid-roll s'emplacen automàticament en les pauses naturals dels vídeos per mantenir un equilibri entre l'experiència de l'espectador i el teu potencial de monetització. Si no tens activats els anuncis mid-roll de manera predeterminada per a les pujades noves, pots activar-los per a vídeos concrets.

Utilitza l'eina de pauses d'anuncis per crear, previsualitzar i editar els anuncis mid-roll emplaçats automàticament, o per emplaçar pauses d'anuncis manualment als vídeos. Pots utilitzar l'eina independentment dels valors predeterminats de pujada que hagis definit al nivell de canal.

Si compleixes els requisits, també pots activar anuncis mid-roll per a les transmissions en directe.

Utilitzar anuncis mid-roll als vídeos llargs

Subscriu-te al canal YouTube Creators per rebre les novetats, els consells i les notícies més recents.

L'experiència d'anunci dels espectadors pot ser lleugerament diferent en funció del tipus de dispositiu que facin servir.

• A l'ordinador: abans d'un anunci mid-roll es mostrarà un compte enrere de 5 segons.
  • En altres plataformes: a la barra de progrés del vídeo es mostraran marcadors grocs per indicar quan és possible que es mostri un anunci.
Preguntes més freqüents

Com sé si he d'utilitzar anuncis mid-roll?

Tot i que YouTube pot cercar automàticament el millor emplaçament per als anuncis mid-roll, és possible que vulguis desactivar-los si no són apropiats. Per exemple, és possible que no siguin adequats per als vídeos de meditació. Si decideixes utilitzar anuncis mid-roll, et recomanem que facis servir els emplaçats automàticament per trobar les pauses naturals del contingut i, d'aquesta manera, evitar interrupcions en l'experiència de l'espectador.

Com funcionen els anuncis mid-roll emplaçats automàticament?

L'objectiu dels anuncis mid-roll emplaçats automàticament és mantenir un equilibri entre l’experiència de l'espectador i els ingressos potencials del creador. La tecnologia de l'aprenentatge automàtic avançat de YouTube analitza un gran volum de vídeos i aprèn a detectar els millors emplaçaments per als anuncis mid-roll. Per fer-ho, avalua factors com ara les pauses naturals al vídeo o a l'àudio. Els estudis d'usuaris indiquen que els anuncis mid-roll emplaçats automàticament són la meitat d'intrusius que els anuncis mid-roll emplaçats manualment.

Els anuncis mid-roll són molestos per als espectadors?

És possible que alguns espectadors considerin que els anuncis mid-roll són molestos o intrusius. Tot i això, per tal de millorar l'experiència de l'espectador, ens encarreguem de predir el millor emplaçament d'anuncis perquè les interrupcions siguin mínimes. El nostre objectiu és equilibrar les necessitats dels espectadors, dels anunciants i dels creadors a la nostra plataforma.

Puc continuar canviant les pauses d'anuncis mid-roll emplaçats automàticament?

Sí. Si els anuncis mid-roll emplaçats automàticament estan activats, pots anar fins a la configuració de la monetització de qualsevol vídeo i canviar els emplaçaments de les pauses publicitàries manualment.

Gestionar les pauses d'anuncis a YouTube Studio

L'emplaçament d'anuncis mid-roll pot afectar l'experiència de visualització i la probabilitat que es difonguin anuncis. Si les pauses d'anuncis mid-roll s'emplacen manualment en punts del vídeo en què molesten, és possible que el nostre sistema d'anuncis en difongui menys.

Pots emplaçar els anuncis mid-roll de dues maneres:
  • Pauses d'anuncis automàtiques: si actives els anuncis mid-roll emplaçats automàticament, nosaltres ens encarregarem de trobar-los el millor emplaçament i la millor freqüència, la qual cosa crearà una experiència més equilibrada per als espectadors.
  • Pauses d'anuncis manuals: si decideixes emplaçar manualment les pauses d'anuncis, prova de fer-ho en pauses naturals per obtenir els millors resultats. Evita emplaçar els anuncis mid-roll en punts en què molestin, com ara al mig d'una frase o d'una acció. Si ja has creat el contingut amb pauses publicitàries naturals, pots fer servir les pauses publicitàries manuals per assegurar-te que els anuncis es mostrin quan vulguis.

Emplaçament automàtic

Pots afegir pauses d'anuncis mid-roll a un vídeo de manera automàtica:

1. Inicia la sessió a YouTube Studio.
  2. Al menú de l'esquerra, selecciona Contingut.
  3. Tria un vídeo i selecciona Monetització .
  4. Si encara no ho has fet, activa la monetització per al vídeo.
  5. Marca la casella que hi ha al costat de l'opció "Emplaça anuncis durant el vídeo (mid-roll)".

Emplaçament manual

Pots definir pauses d'anuncis mid-roll manualment:

1. Inicia la sessió a YouTube Studio.
  2. Al menú de l'esquerra, selecciona Contingut.
  3. Tria un vídeo i selecciona Monetització    .
  4. Si encara no ho has fet, activa la monetització per al vídeo.
  5. Marca la casella que hi ha al costat de l'opció "Emplaça anuncis durant el vídeo (mid-roll)".
  6. Selecciona REVISA L'EMPLAÇAMENT.
    • Afegeix una pausa publicitària: fes clic a   PAUSA PUBLICITÀRIA. Introdueix l'hora d'inici de l'anunci o arrossega la barra vertical fins al punt que vulguis.
    • Suprimeix una pausa publicitària: fes clic a Suprimeix  al costat de la pausa publicitària.
  7. A la part superior dreta, fes clic a Continua i, a continuació, a Desa.

Emplaçar pauses publicitàries en penjar un vídeo nou

Pots emplaçar les pauses publicitàries quan pengis un vídeo nou:

1. Inicia la sessió a YouTube Studio.
  2. Penja un vídeo que duri 8 minuts o més.
  3. A la pestanya "Monetització", activa aquesta funció.
  4. Marca la casella que hi ha al costat de l'opció "Emplaça anuncis durant el vídeo (mid-roll)".
  5. Un cop s'hagi processat el vídeo, selecciona REVISA L'EMPLAÇAMENT.
    • Afegeix una pausa publicitària: fes clic a   PAUSA PUBLICITÀRIA. Introdueix l'hora d'inici de l'anunci o arrossega la barra vertical fins al punt que vulguis.
    • Suprimeix una pausa publicitària: fes clic a Suprimeix  al costat de la pausa publicitària.
  6. A la part inferior dreta, fes clic a Següent.
  7. Completa el procés de pujada.

Emplaçar pauses publicitàries en editar un vídeo

Mentre edites un vídeo, també pots afegir pauses publicitàries:

1. Inicia la sessió a YouTube Studio.
  2. Al menú de l'esquerra, selecciona Contingut.
  3. Fes clic al vídeo que vols editar.
  4. Al menú de l'esquerra, fes clic a Editor.
  5. Al costat de     Pauses publicitàries, selecciona EDITA.
    • Emplaçament manual: fes clic a  PAUSA PUBLICITÀRIA i introdueix l'hora d'inici de l'anunci o arrossega la barra vertical fins al punt que vulguis.
    • Emplaçament automàtic: fes clic a EMPLAÇA AUTOMÀTICAMENT.
    • Suprimeix una pausa publicitària: fes clic a Suprimeix    al costat de la pausa publicitària.
  6. Per suprimir una pausa publicitària, fes clic a la icona Suprimeix que hi ha al costat de la pausa publicitària.
  7. Fes clic a DESA.

Previsualitzar i canviar l'emplaçament d'anuncis mid-roll

Pots previsualitzar l'emplaçament de les pauses d'anuncis mid-roll i canviar-les.

1. Inicia la sessió a YouTube Studio.
  2. Al menú de l'esquerra, selecciona Contingut.
  3. Tria un vídeo i selecciona Monetització.
  4. Selecciona REVISA L'EMPLAÇAMENT a sota de l'opció "Emplaça anuncis durant el vídeo (mid-roll)".
  5. Selecciona Reprodueix  al reproductor de vídeo.
  6. Arrossega el cursor per anar a una part concreta del vídeo.

Gestionar les pauses d'anuncis mid-roll per a un vídeo

Pots activar o desactivar les pauses d'anuncis mid-roll en un vídeo en concret:

1. Inicia la sessió a YouTube Studio.
  2. Al menú de l'esquerra, selecciona Vídeos.
  3. Tria un vídeo i selecciona Monetització.
  4. Marca la casella que hi ha al costat de l'opció "Emplaça anuncis durant el vídeo (mid-roll)" per activar o desactivar les pauses d'anuncis mid-roll. Si aquesta opció està activada, els anuncis mid-roll s'emplaçaran automàticament de manera predeterminada.
  5. Selecciona DESA.

Gestionar les pauses d'anuncis mid-roll per a diversos vídeos

Pots activar o desactivar les pauses d'anuncis mid-roll en diversos vídeos:
  1. Inicia la sessió a YouTube Studio.
  2. Al menú de l'esquerra, selecciona Contingut.
  3. Tria diversos vídeos i, al menú Edita, selecciona "Configuració d'anuncis".
  4. Marca l'opció "Emplaça anuncis durant el vídeo (mid-roll)" per activar o desactivar les pauses d'anuncis mid-roll. Si aquesta opció està activada, els anuncis mid-roll s'emplaçaran automàticament de manera predeterminada.
  5. Tria si vols actualitzar només els vídeos sense pauses publicitàries o substituir les que ja hi hagi.
  6. Selecciona ACTUALITZA ELS VÍDEOS i segueix els passos que es mostren per confirmar el canvi.
  7. Completa el canvi seleccionant ACTUALITZA ELS VÍDEOS.

Canviar els valors predeterminats de pujada del canal per a les pauses d'anuncis mid-roll

Pots canviar la configuració predeterminada de pujada del teu canal perquè inclogui pauses d'anuncis mid-roll en les pròximes pujades. Si vols, també pots desactivar aquesta opció de configuració:
  1. Inicia la sessió a YouTube Studio.
  2. Al menú de l'esquerra, selecciona Configuració.
  3. Selecciona Valors predeterminats de pujada i després Monetització.
  4. Marca la casella que hi ha al costat de l'opció "Emplaça anuncis durant el vídeo (mid-roll)" per activar o desactivar les pauses d'anuncis mid-roll. Si aquesta opció està activada, els anuncis mid-roll s'emplaçaran automàticament de manera predeterminada.
  5. Selecciona DESA.