Gestionar les pauses d'anuncis als vídeos llargs

Pots activar anuncis al principi dels vídeos que pengis al teu canal. Si penges vídeos llargs (de 10 minuts o més), també podràs activar anuncis a la meitat del vídeo (anomenats "anuncis mid-roll"), no només al principi.

Utilitza l'eina de pauses d'anuncis per crear, previsualitzar i editar les pauses d'anuncis mid-roll generades automàticament o definides manualment.

L'experiència d'anunci de cada espectador pot ser lleugerament diferent en funció del tipus de dispositiu que està fent servir.

• A l'ordinador, els espectadors veuran un compte enrere de 5 segons abans que s'hi mostri un anunci mid-roll.
  • En altres plataformes, els espectadors veuran uns marcadors grocs a la barra de progrés del vídeo que indiquen quan pot mostrar-s'hi un anunci.

Gestionar pauses d'anuncis amb la versió beta de YouTube Studio

Emplaçament generat automàticament

Pots afegir pauses d'anuncis mid-roll a un vídeo de manera automàtica.​

1. Ves a https://studio.youtube.com. Al menú de l'esquerra, selecciona Vídeos.
  2. Fes clic al vídeo a què vulguis afegir l'anunci i, a continuació, fes clic a Monetització al menú de l'esquerra.
  3. Marca la casella "Anuncis de vídeo que es poden ometre" o "Anuncis de vídeo que no es poden ometre".
  4. Marca la casella "Durant el vídeo".
  5. Les pauses d'anuncis mid-roll es col·locaran automàticament.

Emplaçament manual

1. Ves a https://studio.youtube.com. Al menú de l'esquerra, selecciona Vídeos.
  2. Fes clic al vídeo a què vulguis afegir l'anunci i, a continuació, fes clic a Monetització al menú de l'esquerra.
  3. Marca la casella "Anuncis de vídeo que es poden ometre" o "Anuncis de vídeo que no es poden ometre".
  4. Marca la casella "Durant el vídeo".
  5. A la part superior dreta, fes clic a Desa.
  6. Fes clic a l'enllaç "Gestiona a l'editor" que hi ha al costat de la casella de selecció "Durant el vídeo".
  7. Cerca la fila amb la icona de monetització . Les pauses d'anuncis mid-roll generades automàticament es mostren com barres verticals.
    • Col·loca una pausa d'anunci manualment: fes clic a la barra vertical i mou-la al punt del vídeo en què vols que es mostri.
    • Afegeix una pausa d'anunci: fes clic a + Pausa d'anunci i mou-la al punt del vídeo en què vols que es mostri.
    • Suprimeix una pausa d'anunci concreta: fes clic en una pausa d'anunci i, a continuació, fes clic a la icona Suprimeix  a la part superior esquerra.
    • Suprimeix totes les pauses d'anuncis: fes clic a la icona Més  i selecciona Suprimeix totes les pauses d'anuncis.
  8. A la part superior dreta, fes clic a Desa. Segueix la resta d'instruccions en pantalla.

Gestionar pauses d'anuncis amb la versió clàssica de Creator Studio

Emplaçament manual

Afegir anuncis mid-roll manualment

Pots afegir anuncis mid-roll manualment als vídeos de format llarg.

1. Ves al Gestor de vídeos.
  2. Al vídeo a què vulguis afegir l'anunci, fes clic a Edita.
  3. A la part superior, fes clic a la pestanya Informació i configuració.
  4. Obre la pestanya Monetització.
  5. Desplaça't fins a la secció Pauses d'anuncis.
  6. Per configurar pauses d'anuncis mid-roll de manera massiva, fes clic a Insereix pauses d'anuncis de manera massiva o a Edita les pauses d'anuncis de manera massiva, en funció de si el vídeo ja té pauses d'anuncis mid-roll.
  7. Introdueix el punt del vídeo en què vols que es mostrin. Per exemple, "2:30, 10:45" significa que la primera pausa d'anuncis mid-roll serà als 2 minuts i 30 segons, mentre que la segona serà als 10 minuts i 45 segons.
  8. Per desar els canvis, fes clic a Edita els anuncis.
  9. Per canviar l'emplaçament d'un anunci, fes clic a la línia de temps i arrossega l'anunci fins a on vulguis.
  10. Per inserir més anuncis al vídeo, fes clic a Insereix un anunci i arrossega'l fins a on vulguis.

Emplaçament generat automàticament

Pots activar pauses d'anuncis mid-roll generades automàticament tant al nivell del vídeo com del canal, així com en diversos vídeos alhora.

Afegir pauses d'anuncis mid-roll a un vídeo
  1. Ves al Gestor de vídeos.
  2. Al vídeo a què vulguis afegir l'anunci, fes clic a Edita.
  3. A la part superior, fes clic a la pestanya Informació i configuració.
  4. Obre la pestanya Monetització.
  5. Desplaça't fins a la secció Pauses d'anuncis.
  6. Per acceptar les pauses d'anuncis mid-roll generades automàticament, fes clic a Suggereix emplaçaments. Per canviar l'emplaçament d'un anunci, fes clic a la línia de temps i arrossega l'anunci fins a on vulguis.
  7. Per inserir més anuncis al vídeo, fes clic a Insereix un anunci i arrossega'l fins a on vulguis.
Afegir pauses d'anuncis mid-roll al contingut penjat per usuaris (gestors de continguts)
  1. Ves al Gestor de continguts.
  2. Selecciona la pestanya Configuració.
  3. Fes clic a Visió general.
  4. Desplaça't fins a la secció "Formats d'anunci del contingut penjat per l'usuari".
  5. Fes clic a la icona d'edició .
  6. Marca la casella Anuncis mid-roll automàtics.
  7. Fes clic a Desa.
Afegir pauses d'anuncis mid-roll a diversos vídeos
  1. Ves al Gestor de vídeos.
  2. Selecciona els vídeos mitjançant la casella de selecció que hi ha a l'esquerra de la miniatura del vídeo.
  3. Al menú desplegable, selecciona Accions > Més accions > Pauses d'anuncis.
  4. Marca la casella que hi ha al costat de l'opció Anuncis mid-roll automàtics.
  5. Fes clic a Envia.
Afegir pauses d'anuncis mid-roll al canal de manera predeterminada

Pots definir pauses d'anuncis mid-roll al teu canal perquè tot el contingut nou que pengis tingui aquesta mena de pauses activades de manera predeterminada.

1. Ves a Canals.
  2. A la configuració del canal, fes clic a Valors predeterminats de pujada.
  3. Desplaça't fins a "Pauses d'anuncis" i marca la casella Anuncis mid-roll automàtics.
Nota: si decideixes utilitzar pauses d'anuncis mid-roll generades automàticament, és possible que l'emplaçament dels anuncis canviï després de definir-lo per millorar el nombre o la qualitat de les pauses.

Previsualitzar i ajustar l'emplaçament dels anuncis

Quan hagis acceptat les pauses d'anuncis mid-roll generades automàticament o hagis inserit pauses d'anuncis manualment, podràs previsualitzar-ne l'emplaçament al vídeo.

1. Fes clic al marcador de l'anunci que vulguis previsualitzar.
  2. Fes clic a Previsualitza l'anunci i el vídeo començarà a reproduir-se just abans de la pausa d'anunci.
  3. Quan el vídeo arribi a la pausa d'anunci, s'aturarà i veuràs la pantalla "Pausa d'anunci", que et permetrà comprovar si és un bon moment per inserir-hi un anunci.
  4. Si no t'agrada l'emplaçament, pots ajustar-lo fent doble clic al marcador d'espai reservat de l'anunci a l'editor i introduint el moment exacte en què vols que es mostri.

Suprimir un anunci

1. Fes clic al marcador d'espai reservat de l'anunci.
  2. Fes clic a la X que hi ha a la dreta del temps de l'anunci.