Bestuur midsnitadvertensies in lang video’s

Op gemonetiseerde video’s van 8 minute of langer kan jy advertensies ook in die middel van die video aanskakel (bekend as “midsnitadvertensies”).

Midsnitadvertensies word by verstek in natuurlike pouses in jou video’s geplaas om kykervaring en monetiseringpotensiaal vir jou te balanseer. As jy midsnitvideo’s nie as die verstek vir nuwe oplaaie aangeskakel het nie, kan jy dit vir individuele video’s aanskakel.

Gebruik die advertensiepouse-nutsding om outomaties-geplaasde midsnitadvertensies te skep, te voorbeskou en te redigeer, of om advertensiepouses handmatig in video’s te plaas. Jy kan die nutsding ongeag jou kanaalvlakoplaaiverstek gebruik.

As jy kwalifiseer, kan jy ook midsnitadvertensies vir jou regstreekse strome aktiveer.

Gebruik midsnitadvertensies in lang video’s

Die advertensie-ervaring kan vir kykers effens verskil, na gelang van die soort toestel wat hulle gebruik.

• Op rekenaar: ’n Aftelling van 5 sekondes sal voor ’n midsnitadvertensie verskyn.
  • Op ander platforms: Geel merkers sal in die video se vorderingbalk verskyn om aan te dui wanneer daar ’n advertensie kan wees.
Gereelde vrae

Hoe weet ek of ek midsnitadvertensies behoort te gebruik?

Hoewel YouTube outomaties die beste plasing vir midsnitadvertensies kan kry, sal jy dalk midsnitadvertensies wil afskakel as dit nie gepas is nie. Meditasievideo’s sal byvoorbeeld dalk nie gepas wees vir midsnitadvertensies nie. As jy kies om dit te gebruik, beveel ons outomaties-geplaasde midsnitadvertensies aan om natuurlike pouses in jou inhoud te kry en ’n steurende kykervaring te vermy.

Hoe werk outomaties-geplaasde midsnitadvertensies?

Outomaties-geplaasde midsnitadvertensies poog om die kykervaring en skepperinkomstepotensiaal te balanseer. YouTube se gevorderde masjienleertegnologie kyk deur ’n groot volume video’s en leer om die beste plekke vir midsnitte te bespeur. Dit word gedoen deur faktore soos natuurlike visuele of oudiopouses te evalueer. Gebruikerstudies dui aan dat outomaties-geplaasde midsnitadvertensies twee keer minder steurend is as handmatig geplaasde midsnitadvertensies.

Is midsnitadvertensies nie irriterend vir kykers nie?

Sommige kykers sal midsnitadvertensies dalk irriterend of steurend vind. Maar om die kykerervaring te verbeter, sorg ons dat ons die beste advertensieplasing vir minimale steuring voorspel. Ons poog om die behoeftes van ons kykers, adverteerders en skeppers op ons platform te balanseer.

Kan ek steeds outomaties-geplaasde midsnitadvertensiepouses verander?

Ja. Wanneer outomaties-geplaasde midsnitadvertensies aangeskakel is, kan jy na die monetiseringinstellings vir enige video toe gaan en die advertensiepouseplasings handmatig verander.

Bestuur advertensiepouses in YouTube Studio

Midsnitadvertensieplasing kan die kykervaring en die waarskynlikheid van advertensielewering beïnvloed. As midsnitadvertensiepouses handmatig op ontwrigtende plekke in ’n video geplaas word, sal ons advertensiestelsel dalk minder advertensies lewer.

Daar is 2 maniere om midsnitadvertensies te plaas:
  • Geoutomatiseerde advertensiepouses: Jy kan outomaties-geplaasde midsnitadvertensies aanskakel, wat beteken dat ons die beste advertensieplasing en frekwensie kry en ’n meer gebalanseerde ervaring vir kykers kan skep.
  • Handmatige advertensiepouses: As jy kies om advertensiepouses handmatig te plaas, moet jy vir die beste resultate probeer om hulle by natuurlike pouses te plaas. Moenie midsnitadvertensiepouses op ontwrigtende plekke soos in die middel van ’n sin of ’n handeling plaas nie. As jy jou inhoud so geskep het dat daar ingeboude natuurlike advertensiepouses is, kan jy handmatige advertensiepouses gebruik om seker te maak die advertensies wys wanneer jy wil hê dit moet.

Outomatiese plasing

Jy kan midsnitpouses outomaties vir een video stel:

1. Meld aan by YouTube Studio.
  2. Kies Inhoud op die linkerkieslys.
  3. Kies ’n video, en kies dan Monetisering .
  4. Skakel monetisering vir die video aan as jy dit nog nie gedoen het nie.
  5. Merk die blokkie langs “Plaas advertensies tydens video (midsnit)”.

Handmatige plasing

Jy kan midsnitadvertensiepouses handmatig stel:

1. Meld aan by YouTube Studio.
  2. Kies Inhoud op die linkerkieslys.
  3. Kies ’n video en kies dan Monetisering
  4. Skakel monetisering vir die video aan as jy dit nog nie gedoen het nie.
  5. Merk die blokkie langs “Plaas advertensies tydens video (midsnit)”.
  6. Kies GAAN PLASING NA.
    • Voeg ’n advertensiepouse by: Klik   ADVERTENSIEPOUSE. Voer die begintyd van die advertensie in of sleep die vertikale balk na die gewenste tyd.
    • Vee ’n advertensiepouse uit: Klik Vee uit  langs die advertensiepouse.
  7. Klik Gaan voort bo regs en dan Stoor.

Plaas advertensiepouses wanneer jy ’n nuwe video oplaai

Jy kan jou advertensiepouses plaas wanneer jy ’n nuwe video oplaai:

1. Meld aan by YouTube Studio.
  2. Laai ’n video van 8 minute of langer op.
  3. Skakel monetisering op die “Monetisering”-oortjie aan.
  4. Merk die blokkie langs “Plaas advertensies tydens video (midsnit)”.
  5. Kies GAAN PLASING NA sodra jou video klaar verwerk is.
    • Voeg ’n advertensiepouse by: Klik   ADVERTENSIEPOUSE. Voer die begintyd van die advertensie in of sleep die vertikale balk na die gewenste tyd.
    • Vee ’n advertensiepouse uit: Klik Vee uit  langs die advertensiepouse.
  6. Klik Volgende onder regs.
  7. Voltooi die oplaaivloei.

Plaas advertensiepouses wanneer jy ’n video redigeer

Jy kan ook advertensiepouses plaas wanneer jy ’n video redigeer:

1. Meld aan by YouTube Studio.
  2. Kies Inhoud op die linkerkieslys.
  3. Klik op die video wat jy wil redigeer.
  4. Klik Redigeerder op die linkerkieslys.
  5. Kies WYSIG langs     Advertensiepouses.
    • Vir handmatige plasing: Klik  ADVERTENSIEPOUSE en voer die begintyd van die advertensie in of sleep die vertikale balk na die gewenste tyd.
    • Vir outomatiese plasing: Klik PLAAS OUTOMATIES.
    • Vee ’n advertensiepouse uit: Klik Vee uit     langs die advertensiepouse.
  6. Om ’n advertensiepouse uit te vee, moet jy Vee uit langs die advertensiepouse klik.
  7. Klik STOOR.

Voorbeskou en verander midsnitadvertensieplasing

Jy kan die plasing van jou midsnitadvertensiepouses voorbeskou en dit verander.

1. Meld aan by YouTube Studio.
  2. Kies Inhoud op die linkerkieslys.
  3. Kies ’n video en kies dan Monetisering.
  4. Kies GAAN PLASING NA onder “Plaas advertensies tydens video (midsnit)”.
  5. Kies Speel  op die videospeler.
  6. Sleep die skermpyltjie om ’n spesifieke deel van die video te bereik.

Bestuur midsnitadvertensiepouses vir een video

Jy kan midsnitadvertensiepouses vir ’n individuele video aan- of afskakel.

1. Meld aan by YouTube Studio.
  2. Kies Video’s op die linkerkieslys.
  3. Kies ’n video en kies dan Monetisering.
  4. Merk die blokkie langs “Plaas advertensies tydens video (midsnit)” om midsnitadvertensiepouses aan of af te skakel. Wanneer dit aangeskakel is, word midsnitadvertensies by verstek geplaas.
  5. Kies STOOR.

Bestuur midsnitadvertensiepouses vir veelvuldige video’s.

Jy kan midsnitadvertensiepouses vir veelvuldige video’s aan- of afskakel.
  1. Meld aan by YouTube Studio.
  2. Kies Inhoud op die linkerkieslys.
  3. Kies veelvuldige video’s, en kies dan “Advertensie-instellings” op die Redigeer-kieslys.
  4. Merk “Plaas advertensies tydens video (midsnit)” om midsnitadvertensiepouses aan of af te skakel. Wanneer dit aangeskakel is, word midsnitadvertensies by verstek outomaties geplaas.
  5. Kies of jy slegs video’s sonder advertensiepouses wil opdateer, en of jy enige bestaande advertensiepouses wil vervang.
  6. Kies DATEER VIDEO’S OP en volg die stappe wat gewys word om hierdie verandering te bevestig.
  7. Voltooi hierdie verandering deur DATEER VIDEO’S OP te kies.

Verander die kanaaloplaaiverstek vir midsnitadvertensiepouses

Jy kan die oplaaiverstekinstellings vir jou kanaal verander om midsnitadvertensiepouses vir toekomstige oplaaie in te sluit. As jy wil, kan jy hierdie instelling ook afskakel:
  1. Meld aan by YouTube Studio.
  2. Kies Instellings op die linkerkieslys.
  3. Kies Laai verstekke op en dan Monetisering.
  4. Merk die blokkie langs “Plaas advertensies tydens video (midsnit)” om midsnitadvertensiepouses aan of af te skakel. Wanneer dit aangeskakel is, word midsnitadvertensies by verstek geplaas.
  5. Kies STOOR.