YouTube Kids

L'aplicació oficial YouTube Kids està dissenyada per satisfer la curiositat dels més petits. És gratuïta i molt fàcil d'utilitzar; a més, està plena de vídeos, llistes de reproducció i canals adequats per a la seva edat. YouTube Kids ofereix una programació infantil popular, a més de contingut adequat per a nens creat per cineastes, professors i creadors de tot el món. Obtén més informació sobre YouTube Kids.