Problemer med tilgang til YouTube

Hvis du ser en feilside i stedet for YouTube når du går til youtube.com, kan det skyldes én av følgende årsaker:

• Det kan være et problem med tilkoblingen din. Sjekk om du har tilgang til andre nettsteder som normalt.
  • Hvis du bruker et Google Apps-domene, kan det hende at YouTube ikke er aktivert av administratoren for domenet. Finn ut hvordan du legger til YouTube som tjeneste.
  • Det kan hende at nettverksadministratoren eller nettleverandøren din blokkerer YouTube. Ta kontakt med nettverksadministratoren eller nettleverandøren din for å finne ut mer.

Administrer innhold når du ikke har tilgang til YouTube

Hvis du har offentlig innhold på YouTube, kan du fortsatt skjule eller fjerne det når du ikke har tilgang til YouTube-nettstedet:

1. Gå til Google-kontoinnstillingene dine.
  2. Sørg for at du logger deg på Google-kontoen som er tilknyttet YouTube-kanalen din.
  3. Klikk på Slett kontoen eller tjenester under «Kontoinnstillinger».
  4. Klikk på Slett produkter.
  5. Klikk på YouTube i listen.
  6. Hvis kanalen din er koblet til en merkevarekonto, klikker du på ikonet ditt øverst til høyre på siden og velger siden med YouTube-innholdet du vil administrere.
  7. Velg om du vil skjule eller slette YouTube-kanalen og -innholdet. Du kan ikke gjenopprette innhold du sletter, så velg med omhu.