Geen toegang tot YouTube

Als je een foutpagina ziet in plaats van YouTube als je naar youtube.com gaat, kan dit een van de volgende oorzaken hebben:

• Er kan een probleem zijn met je verbinding. Check of je andere websites wel normaal kunt openen.
  • Als je een Google Apps-domein gebruikt, heeft de beheerder van je domein YouTube misschien niet aangezet. Leer hoe je YouTube als service toevoegt.
  • Je netwerkbeheerder of internetprovider heeft YouTube mogelijk geblokkeerd. Neem voor meer informatie contact op met je netwerkbeheerder of internetprovider.

Video's beheren als je geen toegang hebt tot YouTube

Als je openbare video's op YouTube hebt staan, kun je deze nog steeds verbergen of verwijderen, ook al heb je geen toegang tot YouTube:

1. Ga naar je accountinstellingen voor Google.
  2. Log in met het Google-account dat aan je YouTube-kanaal is gekoppeld.
  3. Selecteer Je gegevens en personalisatie beheren.
  4. Klik onder Je gegevens downloaden of verwijderen op Een service verwijderen.
  5. Klik op Een service verwijderen.
  6. Klik in de lijst op YouTube.
  7. Als je kanaal is gekoppeld aan een merkaccount, klik je op je icoon rechtsboven op de pagina. Kies de pagina met de YouTube-content die je wilt beheren.
  8. Geef aan of je je YouTube-kanaal en -video's wilt verbergen of verwijderen. Lees het bericht goed door. Als je content verwijdert, kun je die niet herstellen.