Ongelmia YouTubeen siirtymisessä

Jos näet virheviestin, kun yrität avata youtube.com-sivuston, syynä voi olla jokin seuraavista:

• Vika voi olla yhteydessä. Kokeile, pystytkö käyttämään muita sivustoja normaalisti.
  • Jos kuulut Google Apps ‑toimialueeseen, sen järjestelmänvalvoja ei ehkä ole ottanut YouTubea käyttöön toimialueella. Lue lisää YouTube-palvelun lisäämisestä.
  • Verkon ylläpitäjä tai internetpalveluntarjoaja on voinut estää YouTuben käytön. Kysy lisätietoja verkon ylläpitäjältä tai palveluntarjoajalta.

Sisällön hallinta tilanteessa, jossa et voi käyttää YouTubea

Vaikka et voisi käyttää YouTube-sivustoa, voit piilottaa tai poistaa YouTuben julkisen sisältösi seuraavasti:

1. Siirry Google-tilisi asetuksiin.
  2. Varmista, että käytät kirjautumiseen YouTube-kanavasi Google-tiliä.
  3. Valitse Tiliasetukset-osiossa Poista tilisi tai palveluita
  4. Valitse Poista tuotteita.
  5. Valitse luettelosta YouTube
  6. Jos kanava on liitetty bränditiliin, klikkaa sivun oikeassa yläkulmassa olevaa kuvaketta ja valitse sivu, jonka YouTube-sisältöä haluat hallita.
  7. Valitse, haluatko piilottaa vai poistaa YouTube-kanavasi ja ‑sisältösi. Harkitse tarkkaan – jos poistat sisältöä, et voi enää palauttaa sitä.