Problemer med adgang til YouTube

Hvis du får vist en fejlside i stedet for YouTube, når du går ind på youtube.com, kan det skyldes en af følgende årsager:

• Der kan være et problem med din forbindelse. Tjek, at du stadig har adgang til andre websites.
  • Hvis du bruger et Google Apps-domæne, har administratoren af dit domæne muligvis ikke aktiveret YouTube. Få flere oplysninger om, hvordan du tilføjer YouTube som tjeneste.
  • Din netværksadministrator eller internetudbyder blokerer muligvis for YouTube. Kontakt din netværksadministrator eller internetudbyder for at få flere oplysninger.

Administrer indhold, når du ikke kan få adgang til YouTube

Hvis du har offentligt indhold på YouTube, kan du stadig skjule eller fjerne det, selvom du ikke kan få adgang til YouTube-websitet:

1. Gå til dine Google-kontoindstillinger.
  2. Sørg for at logge ind med din YouTube-kanals Google-konto.
  3. Klik på Slet tjenester eller hele din konto under "Kontopræferencer".
  4. Klik på Slet produkter.
  5. Klik på YouTube på listen.
  6. Hvis din kanal er knyttet til en brandkonto, skal du klikke på dit ikon øverst til højre på siden og vælge siden med det YouTube-indhold, du vil administrere.
  7. Vælg, om du vil skjule eller slette din YouTube-kanal og dit YouTube-indhold. Læs omhyggeligt! Hvis du sletter indhold, kan du ikke fortryde handlingen.