No es pot accedir a YouTube

Si quan accedeixes a youtube.com veus una pàgina d'error en lloc de YouTube, pot ser per un d'aquests motius:

• És possible que tinguis un problema de connexió. Comprova que puguis continuar accedint a altres llocs web amb normalitat.
  • Si ets en un domini de Google Apps, és possible que l'administrador del domini no hagi activat YouTube. Obtén informació sobre com pots afegir YouTube com a servei.
  • És possible que l'administrador de la xarxa o el proveïdor d'Internet estiguin bloquejant YouTube. Contacta amb el teu administrador de xarxa o proveïdor d'Internet i obtén més informació.

Gestionar contingut sense tenir accés a YouTube

Si tens contingut públic a YouTube, pots amagar-lo o suprimir-lo encara que no puguis accedir a YouTube:

1. Ves a la configuració del Compte de Google.
  2. Assegura't que inicies la sessió amb el Compte de Google del canal de YouTube.
  3. Selecciona Gestiona les dades i la personalització.
  4. A "Baixa o suprimeix les teves dades", fes clic a Suprimeix un servei.
  5. Fes clic a Suprimeix un servei.
  6. A la llista, fes clic a YouTube.
  7. Si el teu canal està connectat a un compte de marca, fes clic a la icona que hi ha a la part superior dreta de la pàgina. Pots triar la pàgina amb el contingut de YouTube que vols gestionar.
  8. Tria si vols amagar o suprimir el contingut i el canal de YouTube. Assegura't de llegir-ho amb atenció: si suprimeixes contingut, no pots recuperar-lo.