Kopivarer

Google tillader ikke salg eller markedsføring af kopivarer i sine produkter, herunder YouTube. Kopivarer er udstyret med et varemærke eller logo, der er identisk med eller stort set ikke kan skelnes fra andres varemærker. Kopivarer efterligner produktets mærkevareelementer i et forsøg på at udgive sig for at være et ægte produkt fra varemærkeindehaveren.

Kanaler, der markedsfører eller sælger kopivarer, kan blive lukket.

Hvis du mener, at en video eller kanal sælger eller markedsfører kopivarer, kan du indsende en klage vedrørende kopivarer via vores onlineformular.

Indsend en klage over kopivarer

Vi undersøger kun din klage, hvis den sendes i dette format. Vi undersøger din klage og fjerner indholdet, hvis det overtræder Googles politik vedrørende kopivarer.

Vi accepterer også klager over kopivarer, der indsendes i frit format via mail, fax og post.

Vær opmærksom på, at misbrug af vores juridiske formularer kan medføre lukning af din YouTube-konto.