Brändin vesileiman lisääminen videoihin

Voit kannustaa katsojia tilaamaan kanavasi lisäämällä videoihisi brändin vesileiman. Tätä kutsutaan usein omaksi tilauspainikkeeksi. Kun lisäät vesileiman, katsojat voivat tilata kanavasi tietokoneella suoraan viemällä hiiren vesileiman päälle.

Brändin vesileiman lisääminen

How to add a custom subscribe button to your YouTube videos | Pro Tips from TeamYouTube

1. Kirjaudu YouTube Studion betaversioon.
  2. Valitse vasemmanpuoleisesta valikosta Asetukset.
  3. Valitse Kanava ja sitten Brändäys.
  4. Klikkaa Valitse kuva ja valitse brändin vesileimaksi asetettava kuva.
  5. Valitse brändin vesileiman näyttöaika:
    1. Videon lopussa: Brändin vesileima näkyy videon 15 viimeisen sekunnin ajan.
    2. Muokattu aloitusaika: Brändin vesileima tulee näkyviin valitsemanasi ajankohtana.
    3. Koko videossa: Brändin vesileima näkyy koko videon ajan.
  6. Tallenna muutokset.

Creator Studion perinteinen versio

1. Kirjaudu YouTubeen.
  2. Siirry Creator Studioon klikkaamalla tilikuvaketta ja valitsemalla Creator Studio.
  3. Valitse vasemmanpuoleisesta valikosta Kanava > Brändäys.
  4. Valitse Lisää vesileima.
  5. Luo kanavalle brändäyselementti seuraamalla näytön ohjeita. Se näytetään lataamissasi videoissa kaikilla laitteilla.

Kuvia koskevat ohjeet

Kuvien on oltava neliön muotoisia ja alle 1 Mt:n kokoisia. Vähimmäisresoluutio on 150 x 150 pikseliä. Suosittelemme jättämään kuvan taustan läpinäkyväksi kiinteän värin sijaan ja käyttämään kuvassa vain yhtä väriä. Tällöin kuva on vähemmän häiritsevä erityisesti pienillä näytöillä.

Saatavuus

Kanavan vesileima näytetään tällä hetkellä pöytätietokoneilla ja mobiililaitteilla (ei klikattavissa mobiililaitteilla), kun videota katsotaan vaakasuuntaisesti. Kanavan vesileima ei näy muokatussa YouTube-soittimessa, jossa ei käytetä Chromea, tai käytettäessä Adobe Flashia.

Brändin vesileiman tilastot

Voit tarkastella vesileiman tilastotietoja YouTube Analyticsin Merkinnät-raportissa.