Gestionar la informació bàsica d'un canal de YouTube

Pots gestionar la informació bàsica del teu canal de YouTube, com ara el nom, la descripció, les traduccions i els enllaços.

Nom

Pots canviar el nom del teu canal de YouTube, però assegura't que compleixi les directrius de la comunitat. Un cop hagis canviat el nom, pot tardar uns dies a actualitzar-se i mostrar-se a YouTube. Si canvies el nom i la foto del teu canal de YouTube, només serà visible a YouTube. Pots canviar el nom i la foto del teu Compte de Google aquí (això no afectarà el nom del teu canal de YouTube).

Nota: pots canviar el nom del teu canal dues vegades en un període de 14 dies. Si canvies el nom, la insígnia de verificació se suprimirà. Obtén més informació.
  1. Inicia la sessió a YouTube Studio.
  2. Al menú de l'esquerra, selecciona Personalització i després Informació bàsica.
  3. Introdueix el nou nom del canal.
  4. Fes clic a PUBLICA.

Choosing Your YouTube Channel Name

Identificador

L'identificador és únic i et permet establir i mantenir la teva presència distintiva a YouTube més fàcilment.

Nota: pots canviar l'identificador dues vegades en un període de 14 dies.

1. Inicia la sessió a YouTube Studio.
  2. Al menú de l'esquerra, selecciona Personalització i, a continuació, Informació bàsica.
  3. A Identificador, pots veure o canviar l'identificador.
  4. Si canvies l'identificador, fes clic a PUBLICA per confirmar-lo.

Descripció

Pots canviar la descripció del teu canal de YouTube, però assegura't que compleixi les directrius de la comunitat. Pots accedir a la descripció a la capçalera del canal.
  1. Inicia la sessió a YouTube Studio.
  2. Al menú de l'esquerra, selecciona Personalització i després Informació bàsica.
  3. Introdueix la nova descripció del canal.
  4. Fes clic a PUBLICA.

Afegir o canviar els pronoms

Pots afegir pronoms al teu canal perquè es mostrin a la pàgina del canal. Pots decidir si vols que es mostrin per a tothom o només per als teus subscriptors.
Els pronoms són una part fonamental de la identitat i l'expressió personals. Algunes jurisdiccions tenen lleis relacionades amb l'expressió de gènere. Tingues en compte la legislació local quan utilitzis aquesta funció pública opcional a YouTube.
Si els pronoms no estan disponibles a la pàgina del teu canal, és perquè estem treballant per ampliar aquesta funció a més països i regions i a més idiomes.
Nota: la funció de pronoms no està disponible per als comptes supervisats o de Workspace.
  1. Inicia la sessió a YouTube Studio.
  2. Al menú de l'esquerra, selecciona Personalització i després Informació bàsica i després AFEGEIX PRONOMS .
  3. Comença a introduir els pronoms i selecciona els que siguin rellevants per a tu. Pots afegir-ne fins a quatre.
    1. Per editar les teves seleccions, fes clic a al costat d'un dels pronoms per suprimir-lo.
  4. Selecciona qui pot veure els pronoms:
    1. Visible per a tothom, o
    2. Visible només per als meus subscriptors.
  5. Fes clic a PUBLICA.

Traducció del nom i de la descripció del canal

Pots afegir traduccions del nom i la descripció del canal per ajudar els teus vídeos a arribar a públic d'arreu del món.
  1. Inicia la sessió a YouTube Studio.
  2. Al menú de l'esquerra, selecciona Personalització i després Informació bàsica i després AFEGEIX UN IDIOMA.
  3. Selecciona els idiomes corresponents als camps Idioma original i Idioma de traducció.
  4. Introdueix les traduccions del nom i de la descripció del canal.
  5. Fes clic a FET.

URL del canal

L'URL del canal és l'URL estàndard que utilitzen els canals de YouTube. Inclou l'ID de canal únic; és a dir, els números i les lletres del final de l'URL.
Enllaços del perfil del canal
Pots mostrar fins a 14 enllaços a la pestanya Inici del teu canal, però assegura't que compleixin la política d'enllaços externs. El primer enllaç es mostrarà de manera destacada a la secció del perfil que hi ha al costat del botó de subscripció, mentre que la resta d'enllaços es mostraran quan el públic faci clic per veure'n més.  Obtén més informació sobre com pots compartir enllaços amb el teu públic.
  1. Inicia la sessió a YouTube Studio.
  2. Al menú de l'esquerra, selecciona Personalització i després Informació bàsica.
  3. A Enllaços, fes clic a Afegeix un enllaç i introdueix el títol i l'URL del lloc web.
  4. Fes clic a PUBLICA.
Informació de contacte
Pots afegir informació de contacte al teu canal perquè les altres persones sàpiguen com poden contactar amb tu si tenen consultes comercials.
  1. Inicia la sessió a YouTube Studio.
  2. Al menú de l'esquerra, selecciona Personalització i després Informació bàsica.
  3. A la part inferior, introdueix la teva adreça electrònica.
  4. Fes clic a PUBLICA.

Com es pot gestionar la informació bàsica del canal

Mira el vídeo següent del canal YouTube Creators sobre com pots canviar les traduccions, els enllaços i el nom i la descripció del canal.

Customize Your Channel Branding & Layout: Add a Profile Picture, Banner, Trailer, Sections, & more!

Subscriu-te al canal YouTube Creators per rebre les novetats, els consells i les notícies més recents.