Oversigt over programmet YouTube-certificeret

Siden oktober 2019 har der været nye kvalifikationskrav til at blive YouTube-certificeret. YouTube-certificeringskurser er kun tilgængelige for youtubere og partnere med en YouTube-partneradministrator eller adgang til Content ID. Hvis du tidligere har bestået et YouTube-certificeringskursus, men ikke opfylder disse krav, er du ikke kvalificeret til at blive certificeret igen.

YouTube-certificeret er en række kurser, der er designet til at hjælpe kvalificerede youtubere og partnere med at bruge avancerede YouTube-systemer og -værktøjer. Kurserne fokuserer på koncepter som administration af rettigheder og avancerede analysedata. Få flere oplysninger om, hvordan du tager et YouTube-certificeringskursus.

Bemærk! YouTube anbefaler ikke nogen youtuber eller partner, som har gennemført et YouTube-certificeringskursus. YouTube hverken lover eller erklærer noget med hensyn til deres viden om og brug af avancerede YouTube-systemer og -værktøjer.

Ændringer af YouTube-certificeret-badget.

YouTube uddeler ikke længere badges til enkeltpersoner, som gennemfører et YouTube-certificeringskursus. Eksisterende badges er ikke længere gyldige.

Du må ikke bruge eller fremvise YouTube-certificeret-badges, som blev uddelt tidligere. Få flere oplysninger i servicevilkårene for programmet YouTube-certificeret og adfærdskodekset for programmet YouTube-certificeret.

Om YouTube-certificeringskurser

YouTube-certificeret tilbyder fire forskellige kurser, som er beregnet til de følgende erhvervsrelaterede roller.

Kursus i ejerskab af
indhold
Kursus i indtægtsgenerering for aktiver Kursus i musik Administration af musikrettigheder
Kanaladministratorer Anbefalet
Virksomhedsdrift Anbefalet Anbefalet
Administratorer af digitale rettigheder og juridiske medarbejdere Anbefalet Anbefalet Anbefalet Anbefalet
Administratorer for kunstnerkanaler og repræsentanter fra pladeselskaber     Anbefalet Anbefalet
Bemærk! Kanalvækst er ikke længere tilgængeligt som et YouTube-certificeringskursus.

Kursus i ejerskab af indhold

Opnå anerkendte færdigheder i brugen af CMS, ophavsret, krav og analysedata.
  • Målgruppe: Indholdsadministratorer, virksomheder
  • Emner:
    • Ophavsret på YouTube
    • Virksomhedsprocesser med CMS
    • Rettighedshåndhævelse med Content ID

Kursus i indtægtsgenerering for aktiver

Skalér og optimer indtægtsgenereringen for dine aktiver ved hjælp af en bedre forståelse af digitale rettigheder, avancerede analysedata og komplekse kravscenarier.
  • Målgruppe: Administratorer af digitale rettigheder og juridiske medarbejdere, virksomheder
  • Emner:
    • Optimering af aktiver med henblik på indtægt
    • Indtægtsanalyse og -rapportering

Kursus i musik

Lær, hvordan du kan øge en musikers fanskare og måle kanaleffektivitet med strategier, der er udviklet særligt til musikere og deres teams.
  • Målgruppe: Administratorer af digitale rettigheder og juridiske medarbejdere, kanaladministratorer og repræsentanter fra pladeselskaber
  • Emner:
    • Indholds- og kanalstrategier
    • Kampagner og engagement
    • Analysedata
    • Indtægt
    • Grundlæggende administration af rettigheder

Kursus i administration af musikrettigheder

Administrer musikrettigheder i stort omfang, og maksimér et katalogs indtjeningspotentiale med kurser, der er skabt til digitale rettighedsadministratorer i musikbranchen.
  • Målgruppe: Administratorer af digitale rettigheder og juridiske medarbejdere, kanaladministratorer og repræsentanter fra pladeselskaber
  • Emner:
    • Musikophavsret på YouTube
    • Optimering af aktiver med henblik på indtægt
    • Krav og politikker vedrørende Content ID
    • Indholdslevering og -rapportering