Actualitzar metadades amb plantilles de full de càlcul

Aquestes funcions només estan disponibles per als partners que utilitzen el Gestor de continguts de YouTube per gestionar el seu contingut protegit per drets d'autor.

La col·lecció de YouTube de plantilles de full de càlcul inclou plantilles que et permeten actualitzar les metadades dels vídeos penjats anteriorment. Pots actualitzar diversos vídeos alhora amb un full de càlcul. Obtén més informació sobre com pots publicar recursos amb plantilles de full de càlcul.

Segueix aquests consells per utilitzar plantilles de full de càlcul

• Per actualitzar vídeos, identifica cada vídeo que vols actualitzar fent servir l'identificador de vídeo (video_ID) assignat per YouTube.

• Per actualitzar recursos, identifica cada recurs que vols actualitzar fent servir l'identificador del recurs (asset_ID) assignat per YouTube o el teu identificador personalitzat (custom_ID).

• Si no vols actualitzar alguns valors de metadades, deixa en blanc la columna corresponent o bé especifica-hi el mateix valor. YouTube no actualitza els valors de les columnes en blanc.

• Als camps que accepten una llista de valors, els valors del full de càlcul substituiran tots els valors actuals del camp. No pots afegir-hi valors nous de manera incremental. Per exemple, si el valor actual del camp de propietat és "JP|CA|US" i vols afegir la propietat a Mèxic, has d'introduir "JP|CA|US|MX" a la columna de propietat del full de càlcul.

Hi ha una plantilla diferent per a cada tipus de vídeo que pots penjar a YouTube (pel·lícules, episodis de televisió, vídeos musicals i vídeos web). També hi ha tres plantilles que admeten actualitzacions només de recurs (gravacions de so, vídeos musicals i recursos generals).