Videoiden katselu ilman nettiä mobiililaitteella tietyillä maantieteellisillä alueilla

Joillakin alueilla YouTube-mobiilisovelluksesta voi ladata tiettyjä videoita katsottavaksi ilman nettiä.

Tässä artikkelissa kuvatut ominaisuudet ovat saatavilla alla luetelluissa maissa. Jos YouTube Premium on saatavilla alueellasi, voit katsella ladattuja videoita mobiililaitteella, kun liityt YouTube Premiumin jäseneksi. Jos olet jo YouTube Premiumin jäsen, tutustu tarkemmin latausasetusten muokkaamiseen.

Alueet, joilla videoita voi ladata

YouTube ei välttämättä ole saatavilla eikä toimi seuraavilla alueilla. Pyrimme jatkossa tuomaan YouTuben saataville entistä useammille alueille ja kielille.

• Afganistan
  • Algeria
  • Angola
  • Antarktis
  • Armenia
  • Azerbaidžan
  • Bahrain
  • Bangladesh
  • Benin
  • Bhutan
  • Botswana
  • Bouvet'nsaari
  • Brittiläinen Intian valtameren alue
  • Brunei
  • Burkina Faso
  • Burundi
  • Norsunluurannikko
  • Kambodža
  • Kamerun
  • Kap Verde
  • Keski-Afrikan tasavalta
  • Tšad
  • Komorit
  • Cookinsaaret
  • Kongon demokraattinen tasavalta
  • Djibouti
  • Egypti
  • Päiväntasaajan Guinea
  • Eritrea
  • Swazimaa
  • Etiopia
  • Mikronesian liittovaltio
  • Fidži
  • Ranskan Guayana
  • Ranskan Polynesia
  • Gabon
  • Georgia
  • Ghana
  • Grenada
  • Guam
  • Guinea
  • Guinea-Bissau
  • Intia
  • Indonesia
  • Iran
  • Irak
  • Israel
  • Jordania
  • Kenia
  • Kiribati
  • Kuwait
  • Kirgisia
  • Laos
  • Libanon
  • Lesotho
  • Liberia
  • Libya
  • Macao
  • Madagaskar
  • Malawi
  • Malesia
  • Malediivit
  • Mali
  • Marshallinsaaret
  • Mauritania
  • Mauritius
  • Mayotte
  • Moldova
  • Mongolia
  • Marokko
  • Mosambik
  • Myanmar (Burma)
  • Namibia
  • Nauru
  • Nepal
  • Uusi-Kaledonia
  • Niger
  • Nigeria
  • Pohjois-Mariaanit
  • Oman
  • Pakistan
  • Palau
  • Palestiina
  • Papua-Uusi-Guinea
  • Filippiinit
  • Qatar
  • Kongon tasavalta
  • Réunion
  • Ruanda
  • São Tomé ja Príncipe
  • Saint Helena
  • Saint Pierre ja Miquelon
  • Samoa
  • Saudi-Arabia
  • Senegal
  • Seychellit
  • Sierra Leone
  • Slovakia
  • Salomonsaaret
  • Somalia
  • Etelä-Afrikka
  • Etelä-Sudan
  • Sri Lanka
  • Sudan
  • Svalbard ja Jan Mayen
  • Tadžikistan
  • Tansania
  • Thaimaa
  • Gambia
  • Itä-Timor
  • Togo
  • Tonga
  • Tunisia
  • Turkki
  • Turkmenistan
  • Tuvalu
  • Uganda
  • Arabiemiirikunnat
  • Uzbekistan
  • Vanuatu
  • Vietnam
  • Länsi-Sahara
  • Jemen
  • Sambia
  • Zimbabwe

Videoiden lataaminen offline-katselua varten

Jos asut jollakin edellä mainituista alueista, voit ladata tiettyjä videoita YouTube-mobiilisovelluksesta katsottavaksi ilman nettiä. Tällaiset videot ovat katseltavissa enintään 48 tuntia. Sen jälkeen sinun on yhdistettävä laite mobiili- tai Wi-Fi-verkkoon 48 tunnin välein. Tällöin sovellus voi tarkistaa, onko videoon tai sen saatavuuteen tullut muutoksia.

1. Siirry videon katselusivulle.
  2. Valitse videon alta Lataus tai valitse Lisää " ja sitten Lataa.
  3. Kun video on ladattu, videon alla oleva latauksen valmistumisen kuvake muuttuu siniseksi.

Jos laitteen internetyhteys katkeaa kesken videon tai soittolistan latauksen, lataus jatkuu automaattisesti, kun yhteys muodostetaan uudelleen.

Huom. Joillakin alueilla muuta kuin musiikkisisältöä voi toistaa jopa 29 päivän ajan ilman internetyhteyden muodostamista. Tämän jälkeen internetyhteys täytyy muodostaa uudelleen vähintään 29 päivän välein.

Lue lisää YouTube-videoiden käytöstä ilman nettiä.

Ladattujen videoiden katsominen ja poistaminen

Yksittäisten videoiden poistaminen

Näet ladatut videot tai soittolistat, kun valitset YouTube-mobiilisovelluksen Kirjasto-välilehdeltä  Lataukset.

Voit poistaa lataamiasi videoita kahdella tavalla:

1. Valitse poistettavan videon vierestä Ladatut .
  2. Valitse Poista.

tai

1. Siirry YouTube-mobiilisovelluksen Kirjasto-välilehdelle
  2. Valitse Lataukset
  3. Valitse poistettavan videon vierestä Lisää .
  4. Valitse Poista latauksista.

Kaikkien ladattujen videoiden poistaminen

Voit tarkastella ja poistaa lataamiasi videoita seuraavasti:

1. Valitse profiilikuvasi  ja sitten Asetukset  .
  2. Valitse Asetukset-kohdasta Taustakäyttö ja lataukset ja sitten Poista kaikki lataukset.
  3. Valitse Poistetaanko kaikki ladatut videot ja soittolistat? ‑kohdasta Poista.

Latausasetusten päivittäminen

Oletuksena videoita ladataan sekä Wi-Fi- että mobiilidatayhteydellä. Jos haluat sallia videoiden tai soittolistojen lataamisen mobiiliverkon kautta, valitse profiilikuvasi  ja sitten Asetukset  ja sitten Taustakäyttö ja lataukset ja poista asetus Lataa vain Wi-Fi-yhteyden kautta käytöstä.

Voit valita ladattavien tiedostojen oletuslaadun kohdasta Asetukset  ja sitten Taustakäyttö ja lataukset ja sitten Latauksen laatu. Parempilaatuiset videot voivat kuluttaa enemmän dataa, siirtyä hitaammin Lataukset-osioon ja viedä enemmän tilaa laitteella.

Jos haluat tietää, kuinka paljon tilaa laitteella on ladattavalle sisällölle, valitse sovelluksesta profiilikuvasi  ja sitten Asetukset  ja sitten Taustakäyttö ja lataukset. Jos tallennustilaa on jäljellä alle 5 %, et voi ladata enempää videoita. Vapauta tilaa poistamalla laitteeltasi ladattuja videoita tai muuta sisältöä.

Offline-saatavuus

Joitakin videoita ei voi tallentaa käytettäväksi ilman nettiä. Useimmilla maantieteellisillä alueilla vaihtoehto Lataus  ei ole käytettävissä, jos videota ei voi siirtää offline-tilaan.

Huomioitavaa
  • Intiassa T-Seriesin musiikin lataamiseen tarvitaan 29. lokakuuta 2020 lähtien YouTube Premiumin tilaus.
  • YouTubessa esillä olevat videot (paitsi ostettavat elokuvat ja ohjelmat) ovat jatkossa ladattavissa Etelä-Afrikassa ja Intiassa. Joidenkin videoiden lataamiseen tarvitaan kuitenkin YouTube Premiumin jäsenyys.
    • Jos et ole vielä jäsen ja napautat Lataus  ‑kuvaketta tällaisten videoiden kohdalla, sinua kehotetaan liittymään YouTube Premiumin jäseneksi. YouTube Premiumin jäsenenä voit ladata videon.

Ladattuja videoita voi toistaa ilman nettiä enintään 48 tunnin ajan. Sen jälkeen sinun on yhdistettävä laite mobiili- tai Wi-Fi-verkkoon 48 tunnin välein. Tällöin sovellus voi tarkistaa, onko videoon tai sen saatavuuteen tullut muutoksia. Jos videota ei enää voi siirtää offline-tilaan, se poistetaan laitteeltasi seuraavan synkronoinnin yhteydessä.

Sinun on oltava kirjautuneena sisään ladataksesi videoita. Lataukset-osioon lisättyjä videoita tai soittolistoja voi toistaa, kun olet kirjautuneena samalle tilille. Kommentointi, tykkäykset ja jotkin muut toiminnot ovat käytössä vain, kun laitteesi on yhteydessä mobiili- tai Wi-Fi-verkkoon.

Suositellut lataukset

Lataukset-sivulla ladattujen videoiden alapuolella näkyy suositeltua sisältöä. Näytön alalaidassa saattaa myös olla ilmoitus uusista lataussuosituksista.

Jos haluat ladata suositeltuja videoita, valitse Lataus .

Suositeltuja latauksia ei tallenneta laitteellesi automaattisesti, eivätkä ne vie tallennustilaa, ellet tallenna niitä napauttamalla Lataus  ‑kuvaketta. Jos napautat Lataus-kuvaketta offline-tilassa, video ladataan seuraavan kerran, kun olet yhteydessä verkkoon, jossa lataukset ovat sallittuja.

Jos et halua nähdä lataussuosituksia, tee näin:

1. Napauta profiilikuvaasi .
  2. Valitse Asetukset  ja sitten Taustakäyttö ja lataukset.
  3. Poista Suosittele latauksia ‑asetus käytöstä.