Videoiden offline-katselu mobiililaitteilla tietyissä maissa

YouTube-mobiilisovelluksella voi tietyissä maissa ladata valittuja videoita offline-tilaan, jolloin niitä voi toistaa vaikka internetyhteys on heikko tai puuttuu.

Tässä artikkelissa kuvatut ominaisuudet ovat saatavilla alla luetelluissa maissa. Jos YouTube Premium on saatavilla alueellasi, voit katsella ladattuja videoita mobiililaitteella liittymällä YouTube Premium ‑jäseneksi. Jos olet jo YouTube Premium ‑jäsen, tutustu tarkemmin latausasetusten määrittämiseen

Maat, joissa videoita voi ladata

Huom. YouTube ei välttämättä ole vielä saatavilla seuraavilla alueilla. Pyrimme laajentamaan YouTuben alue- ja kielitukea tulevaisuudessa.

• Afganistan
  • Algeria
  • Angola
  • Antarktis
  • Armenia
  • Azerbaidžan
  • Bahrain
  • Bangladesh
  • Benin
  • Bhutan
  • Botswana
  • Bouvet'nsaari
  • Brittiläinen Intian valtameren alue
  • Brunei
  • Burkina Faso
  • Burundi
  • Norsunluurannikko
  • Kambodža
  • Kamerun
  • Kap Verde
  • Keski-Afrikan tasavalta
  • Tšad
  • Komorit
  • Cookinsaaret
  • Kongon demokraattinen tasavalta
  • Djibouti
  • Egypti
  • Päiväntasaajan Guinea
  • Eritrea
  • Etiopia
  • Mikronesian liittovaltio
  • Fidži
  • Ranskan Guayana
  • Ranskan Polynesia
  • Gabon
  • Georgia
  • Ghana
  • Grenada
  • Guam
  • Guinea
  • Guinea-Bissau
  • Intia
  • Indonesia
  • Iran
  • Irak
  • Israel
  • Jordania
  • Kenia
  • Kiribati
  • Kuwait
  • Kirgisia
  • Laos
  • Libanon
  • Lesotho
  • Liberia
  • Libya
  • Macao
  • Madagaskar
  • Malawi
  • Malesia
  • Malediivit
  • Mali
  • Marshallinsaaret
  • Mauritania
  • Mauritius
  • Mayotte
  • Moldova
  • Mongolia
  • Marokko
  • Mosambik
  • Myanmar (Burma)
  • Namibia
  • Nauru
  • Nepal
  • Uusi-Kaledonia
  • Niger
  • Nigeria
  • Pohjois-Mariaanit
  • Oman
  • Pakistan
  • Palau
  • Palestiina
  • Papua-Uusi-Guinea
  • Filippiinit
  • Qatar
  • Kongon tasavalta
  • Réunion
  • Ruanda
  • São Tomé ja Príncipe
  • Saint Helena
  • Saint Pierre ja Miquelon
  • Samoa
  • Saudi-Arabia
  • Senegal
  • Seychellit
  • Sierra Leone
  • Slovakia
  • Salomonsaaret
  • Somalia
  • Etelä-Afrikka
  • Etelä-Sudan
  • Sri Lanka
  • Sudan
  • Svalbard ja Jan Mayen
  • Swazimaa
  • Tadžikistan
  • Tansania
  • Thaimaa
  • Gambia
  • Itä-Timor
  • Togo
  • Tonga
  • Tunisia
  • Turkki
  • Turkmenistan
  • Tuvalu
  • Uganda
  • Arabiemiirikunnat
  • Uzbekistan
  • Vanuatu
  • Vietnam
  • Länsi-Sahara
  • Jemen
  • Sambia
  • Zimbabwe

Videoiden lataaminen offline-katselua varten

Jos asut jossain yllä luetellussa maassa, voit ladata tiettyjä videoita offline-tilaan YouTuben mobiilisovelluksella. Videoita voi tämän jälkeen katsoa offline-tilassa enintään 48 tunnin ajan. Tämän jälkeen laite on yhdistettävä internetiin mobiili- tai Wi-Fi-yhteyden kautta 48 tunnin välein, jotta sovellus voi tarkastaa videoon tai sen saatavuuteen tehdyt muutokset.

1. Siirry videon katselusivulle.
  2. Napauta videon alta latauskuvaketta  tai valitse videon kontekstivalikosta  Lataa.
  3. Kun video on ladattu, latauskuvake  videon alla muuttuu siniseksi.

Jos laitteen yhteys katkeaa, kun olet lataamassa videota tai soittolistaa, lataamista jatketaan automaattisesti, kun mobiili- tai Wi-Fi-yhteys muodostetaan uudelleen.

Huom. Joissakin maissa muuta kuin musiikkisisältöä voi toistaa enintään 29 päivän ajan ennen uutta internetyhteyden muodostamista. Internetyhteys on silloin muodostettava aina 29 päivän välein lataamisen jälkeen.

Katso lisätietoja YouTube-videoiden offline-käytöstä.

Ladattujen videoiden katsominen ja poistaminen

Yksittäisten videoiden poistaminen

Näet ladatut videot ja soittolistat napauttamalla YouTube-mobiilisovelluksen Kirjasto-välilehdeltä  Lataukset.

Voit poistaa lataamiasi videoita kahdella tavalla:

1. Napauta poistettavan videon alta latauskuvaketta .
  2. Valitse Poista.

tai

1. Siirry YouTube-mobiilisovelluksen Kirjasto-välilehdelle
  2. Valitse Lataukset
  3. Napauta poistettavan videon vierestä valikkoa .
  4. Valitse Poista.

Kaikkien ladattujen videoiden poistaminen

Näet kaikki lataamasi videot ja voit poistaa niitä seuraavasti:

1. Napauta Valikko  ja sitten Asetukset.
  2. Napauta Asetuksista Lataukset ja sitten Tyhjennä lataukset.
  3. Valitse kohdan "Poistetaanko kaikki videot ja soittolistat?" alta OK.

Latausasetusten päivittäminen

Oletusarvoisesti videoita ladataan iOS-laitteissa vain Wi-Fi-yhteydellä mutta muissa laitteissa sekä Wi-Fi- että mobiilidatayhteydellä. Jos haluat ladata videoita ja soittolistoja mobiiliverkossa, valitse Valikko  ja sitten Asetukset ja sitten Lataukset ja poista valinta kohdasta "Lataa vain Wi-Fi-yhteyden kautta".

Valitse latausten oletuslaatu kohdassa Asetukset ja sitten Lataukset ja sitten Laatu. Parempilaatuiset videot voivat kuluttaa enemmän dataa, siirtyä hitaammin Lataukset-osioon ja viedä enemmän tilaa laitteella.

Voit tarkistaa laitteesi jäljellä olevan tallennustilan sovelluksen kohdasta Valikko  ja sitten Asetukset ja sitten Lataukset. Jos laitteessa on jäljellä alle 5 % tallennustilaa, et voi ladata enempää videoita. Vapauta lisätilaa poistamalla ladattuja videoita tai muuta sisältöä laitteeltasi.

Offline-saatavuus

Joitakin videoita ei voi siirtää offline-tilaan. Useimmissa maissa tällaisten videoiden latauskuvake  on poistettu käytöstä.

Huom. Etelä-Afrikassa ja Intiassa YouTube-videoita (poislukien ostettavat ohjelmat ja elokuvat) voi ladata offline-tilaan, mutta osa edellyttää YouTube Premium ‑jäsenyyttä. Jos et ole vielä jäsen ja yrität ladata tällaisen videon, latauskuvakkeen  napauttaminen avaa kehotuksen liittyä YouTube Premium ‑jäseneksi. Voit ladata videon YouTube Premium ‑jäsenenä.

Ladattuja videoita voi toistaa offline-tilassa enintään 48 tunnin ajan. Tämän jälkeen laite on yhdistettävä internetiin mobiili- tai Wi-Fi-yhteyden kautta 48 tunnin välein, jotta sovellus voi tarkastaa videoon tai sen saatavuuteen tehdyt muutokset. Jos videota ei enää voi siirtää offline-tilaan, se poistetaan laitteeltasi seuraavan synkronoinnin yhteydessä.

Sinun on oltava kirjautuneena sisään ladataksesi videoita. Lataukset-osioon lisättyjä videoita tai soittolistoja voi toistaa, kun käyttäjä on kirjautuneena sisään samalle tilille. Kommentointi, tykkäykset ja jotkin muut toiminnot ovat käytössä vain, kun laitteesi on mobiili- tai Wi-Fi-yhteydessä.

Suositellut lataukset

Näet lataussivulla ladattujen videoiden alapuolella luettelon suositellusta sisällöstä. Saatat myös nähdä näytön alalaidassa ilmoituksen uusista lataussuosituksista.

Voit ladata suositeltuja videoita napauttamalla latauskuvaketta .

Suositeltuja latauksia ei tallenneta laitteellesi automaattisesti, eivätkä ne vie tallennustilaa, ellet napauta latauskuvaketta  niiden tallentamiseksi. Jos napautat latauskuvaketta offline-tilassa, video ladataan seuraavan kerran, kun olet yhteydessä verkkoon, jossa lataukset ovat sallittuja.

Voit halutessasi poistaa lataussuositukset käytöstä:

1. Napauta profiilikuvaasi .
  2. Napauta Asetukset ja sitten Taustakäyttö ja lataukset.
  3. Kytke "Suosittele latauksia" pois päältä.