Føj infokort til videoer

Med infokort kan du gøre dine videoer mere interaktive. Infokort kan fremhæve en video, en playliste, en kanal eller et link. Kort er ikke tilgængelige på videoer, der er angivet som lavet til børn.

Føj kort til en video

Du kan føje kort til en video ved at følge denne vejledning.

1. Log ind på YouTube Studio.
  2. Vælg Indhold i menuen til venstre.
  3. Klik på den video, du vil redigere.
  4. Vælg Redigeringsværktøj i menuen til venstre.
  5. Vælg Infokort , og vælg det kort, du vil tilføje. Bemærk! Du kan føje op til 5 kort til en video.
    • Video: Dette infokort giver dig mulighed for at linke til en offentlig YouTube-video, som dine seere kan interagere med.
    • Playliste: Dette infokort giver dig mulighed for at linke til en offentlig YouTube-playliste, som dit publikum kan se.
    • Kanal: Dette infokort giver dig mulighed for at linke til en YouTube-kanal, som dine seere kan interagere med. Du kan for eksempel bruge et infokort til at takke en kanal, som har hjulpet med din video, eller til at anbefale en anden kanal til dine seere.
    • Link: Hvis du deltager i YouTubes partnerprogram, kan du på dette infokort linke til et eksternt website, som du kan dele med dine seere. Du kan også føje afsluttende skærmbilleder til dine videoer. Bemærk! Sørg for, at det eksterne website, som du linker til, overholder vores politikker, herunder retningslinjerne for fællesskabet og servicevilkårene. Overtrædelser kan medføre fjernelse af kort eller links, strafklip eller lukning af din Google-konto.
  6. Skift starttidspunktet for kortet under videoen.
  7. Tilføj en valgfri meddelelse og teasertekst om videoen. Bemærk! Meddelelse og teasertekst er obligatoriske for kanalkort.
  8. Klik på Gem.

Sådan kan seerne interagere med kort

Kort er designet til at supplere videoer og forbedre seeroplevelsen med relevante oplysninger. Efterhånden som systemet udvikler sig, planlægger vi at forbedre det, så de mest relevante teasere og kort vises baseret på effektivitet, seeradfærd og den enhed, der bruges.

Sådan kommer seerne frem til kortene

• Når en seer ser din video, vil vedkommende se en teaser på det tidspunkt, du har valgt.
  • Når teaseren ikke vises, kan seerne holde markøren over afspilleren og klikke på kortikonet . Seere, der benytter mobilenheder, kan se kortikonet, når afspilningsknapperne vises.
  • Når seerne klikker på teaseren eller ikonet, kan de se kortene i videoen.

Sådan kan kort ændre dit indhold

Sådan vises kort i videoer

Kort vises under videobeskrivelsen. Hvis der er flere kort i en video, kan seerne rulle gennem dem, mens videoen afspilles.

Hvem kan se kort?

Denne funktion er tilgængelig for seere på computere. Denne funktion er ikke tilgængelig på Adobe Flash.

Seere kan ikke se kort på videoer, der er angivet som lavet til børn.