Ta bort rekommenderat innehåll från startsidan

Du kan ta bort rekommenderat innehåll som du inte är intresserad av från startsidan. Genom att ta bort de här videorna kan du förbättra dina rekommendationer så att du ser fler videor som är relevanta utifrån dina intressen.

Obs! Den här funktionen är bara tillgänglig om du är inloggad på ditt konto.
Prenumerera på vår TeamYouTube-kanal om du vill ha de senaste uppdateringarna, tips och hjälp.

Du kan ta bort rekommendationer från startsidan och nästkommande videor på mobilen.

Ta bort rekommenderade videor

1. Öppna den rekommenderade videon du vill ta bort.
  2. Tryck på Mer  bredvid videotiteln.
  3. Välj Inte intresserad.