Fjern anbefalt innhold fra startsiden

Du kan fjerne anbefalt innhold du ikke er interessert i, fra startsiden din. Ved å fjerne slike videoer kan du få bedre anbefalinger, slik at du ser flere videoer som er relevante for interessene dine.

Merk: Denne funksjonen er bare tilgjengelig hvis du er logget på kontoen din.
Abonner på YouTube Viewers-kanalen for å få siste nytt, oppdateringer og tips.

På smart-TV-er eller spillkonsoller

Fjern anbefalt innhold fra startsiden

Du kan fjerne anbefalte videoer ved å velge «Ikke interessert» på startsiden eller via Hjem- og Se etterpå-sidene på mobilenheter:

1. Trykk og hold på valgknappen på fjernkontrollen.
  2. Velg Ikke interessert.
  3. Velg «Fortell oss hvorfor» for å oppgi grunnen til at du vil ha videoen fjernet. Du kan tilpasse anbefalingene dine ved å velge Jeg har allerede sett videoen, Jeg liker ikke videoen eller Ikke anbefal denne kanalen.

Slett «Ikke interessert»- og «Ikke anbefal denne kanalen»-tilbakemeldinger

«Ikke interessert»- og «Ikke anbefal denne kanalen»-tilbakemeldingene dine kan brukes til å finstemme anbefalingene dine. Følg veiledningen nedenfor på datamaskin, Android, iPhone eller iPad for å slette «Ikke interessert»- og «Ikke anbefal denne kanalen»-tilbakemeldingene du har sendt inn.

Anbefalinger basert på Google-aktiviteten din

YouTube bruker data fra Google Kontoaktivitet som grunnlag for anbefalingene dine.

Du kan se og kontrollere aktiviteten din på myactivity.google.com. Finn ut mer om hvordan du kan kontrollere aktivitet i Google-kontoen din.

Følgende anbefalt innhold kan fjernes fra startsiden når du bruker datamaskin:

• videoer
  • kanaler
  • moduler
  • Spillelister

Hvis du slår av YouTube-seerloggen og ikke har noen betydelig seerlogg fra før, blir YouTube-funksjoner som tar utgangspunkt i seerloggen for å gi deg videoanbefalinger, for eksempel anbefalinger på YouTube-startsiden, fjernet.

Hvis du slår av YouTube-seerloggen og ikke har noen betydelig seerlogg fra før, blir YouTube-funksjoner som tar utgangspunkt i seerloggen for å gi deg videoanbefalinger, for eksempel anbefalinger på YouTube-startsiden, fjernet.

Du kan fjerne anbefalte videoer fra startsiden og «Se etterpå»-siden på mobilen.

Fjern anbefalte videoer

1. Gå til den anbefalte videoen du vil fjerne.
  2. Trykk på Mer  ved siden av videotittelen.
  3. Trykk på Ikke interessert.
  4. Velg Fortell oss hvorfor for å dele grunnen til at videoen bør fjernes. Du kan tilpasse anbefalingene dine ved å velge Jeg har allerede sett videoen eller Jeg liker ikke videoen.

Fjern en anbefalt kanal

1. Klikk på Mer ved siden av tittelen.
  2. Velg Ikke anbefal denne kanalen .