Aanbevolen content verwijderen van de startpagina

Om het aanbod van aanbevolen content te verbeteren en meer video's te zien die aansluiten bij je interesses, kun je aanbevolen content waarin je niet bent geïnteresseerd verwijderen van je startpagina.

Opmerking: Deze functie is alleen beschikbaar als je bent ingelogd op je account.
Abonneer je op ons YouTube Help-kanaal voor de nieuwste updates, tips en hulp.

Deze aanbevolen content kun je op je computer van je homepage verwijderen:

• Video's

• Kanalen

• Secties

• Afspeellijsten

Je kunt op je computer ook aanbevolen video's verwijderen van de pagina Hierna bekijken.

Aanbevolen video verwijderen

1. Plaats de muisaanwijzer op de aanbevolen video die je wilt verwijderen.

2. Selecteer Menu naast de titel.

3. Selecteer Niet geïnteresseerd om de video uit je feed te verwijderen.

'Niet geïnteresseerd'-feedback wissen

Als je aangeeft niet geïnteresseerd te zijn in bepaalde aanbevolen content, kan dit worden gebruikt om je aanbevelingen te verbeteren. Als je al je 'Niet geïnteresseerd'-feedback wilt wissen, doe je het volgende:

1. Ga naar Mijn activiteit. Je moet mogelijk inloggen op je Google-account.

2. Kies 'Meer'  op de banner 'Mijn activiteit' bovenaan de pagina en selecteer vervolgens Andere Google-activiteit.

3. Selecteer 'Feedback met betrekking tot 'Niet geïnteresseerd' op YouTube' en vervolgens Feedback verwijderen.

Bekijk onze andere artikelen voor meer informatie over de kijkgeschiedenis, de zoekgeschiedenis en de verbetering van je aanbevelingen.